Buzz

«Wannabe»: δείτε τους Νικόλ Κίντμαν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Mάιλο Βεντιμίλια να τραγουδούν... Spice Girls

στα 10

Aπό την Νικόλ Κίντμαν μέχρι τον Τζέιμς Φράνκο, κι από την Μίλι Μπόμπι Μπράουν μέχρι τον Αλεξάντερ Σκάργκσγκαρντ, οι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης δέχονται να αυτοσαρκαστούν: τραγουδούν on camera το «Wannabe» των Spice Girls. Δείτε το βίντεο.

«Wannabe»: δείτε τους Νικόλ Κίντμαν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Mάιλο Βεντιμίλια να τραγουδούν... Spice Girls

Αυτό το μήνα, το περιοδικό W αφιερώνεται στους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης: 13 τηλεοπτικoί πρωταγωνιστές αποκαλύπτονται στα καλοκαιρινό portfolio του, αποδεικνύοντας ότι όλοι οι προβολείς είναι πλέον στραμμένοι σε όσα συναρπαστικά συμβαίνουν στην μικρή οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα και χαζέψτε τη φωτογράφηση: 13 hot stars της μικρής οθόνης

Οπως συνηθίζει όμως, το W επιφύλασσε και μία έκπληξη σε όσους πήραν μέρος στο αφιέρωμά του. Γνωστό για τα σατιρικά βίντεό του, όπου υποχρεώνει τους ηθοποιούς να κάνουν πλάκα και να αυτοσαρκαστούν, το W έβαλε τους 13 stars να τραγουδήσουν Spice Girls. Κάποιοι ραπάρουν κανονικά (όπως η απίστευτη μικρή του Stranger Things, Μίλι Μπόμπι Μπράουν), κάποιοι καταφεύγουν σε αμήχανη απόδοση (δεν πειράζει Αλεξάντερ, σ' αγαπάμε), κάποιοι σε σέξι απαγγελία (Νικόλ, το φλογερό παγόβουνο), κάποιοι είναι οι γνωστοί κουλοί εαυτοί τους (φώτα στον Τζέιμς Φράνκο).

Πατήστε το play:

.

Δείτε περισσότερα: