Buzz

«Αν ο θεατής προσέχει το πρόσωπό μου, μάλλον δεν κάνω καλά τη δουλειά μου!» Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τη μεταμόρφωσή της στο «Destroyer»

στα 10

Στο #TIFF18, η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για... τη μύτη του «The Hours» και την πίστη της στη μαγεία του σινεμά.

«Αν ο θεατής προσέχει το πρόσωπό μου, μάλλον δεν κάνω καλά τη δουλειά μου!» Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τη μεταμόρφωσή της στο «Destroyer»

Το «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο και, μέσα σε θετικές κριτικές, αποκάλυψε ένα ακόμα μεταμορφωμένο πρόσωπο της Νικόλ Κίντμαν. Η ταινία εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες κι η ηθοποιός υποδύεται μια αστυνομικό που φέρει, στην ψυχή και στη μορφή της, τα τραύματα από μια μυστική επιχείρηση που πήγε πολύ στραβά.

Διαβάστε ακόμη: Νικόλ Κίντμαν για Οσκαρ στην πρώτη εικόνα από το «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νικόλ Κίντμαν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της για ένα ρόλο, με πρώτη και καλύτερη τη μύτη της Βιρτζίνια Γουλφ στις «Ωρες» του Στίβεν Ντάλντρι, που της χάρισε/χάρισαν και το πρώτο της Οσκαρ.

Nicole Kidman Destroyer

Στο πλαίσιο του #TIFF18 και της πρεμιέρας του «Destroyer», η Νικόλ Κίντμαν μίλησε, μαζί με την Καρίν Κουσάμα, στο The Wrap, για το πώς πληγώνεται όταν κάποιος επικεντρώνεται στο μακιγιάζ κι όχι στην ερμηνεία της και πόσο εξακολουθεί να πιστεύει στο μυστήριο που συντηρεί το σινεμά. Δείτε την παρακάτω, φυσικά ως 51χρονη καλλονή!


Διαβάστε ακόμη: Η Νικόλ Κίντμαν είναι ένα από τα 100 επιδραστικά πρόσωπα του 2018 για το TIME