Buzz

Νικόλ Κίντμαν για Οσκαρ στην πρώτη εικόνα από το «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα

στα 10

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο και ετοιμάζεται για να εξασφαλίσει μια υποψηφιότητα ακόμη για Οσκαρ στην πρωταγωνίστρια της.

Νικόλ Κίντμαν για Οσκαρ στην πρώτη εικόνα από το «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα

Ατρόμητη ως ηθοποιός, η Νικόλ Κίντμαν δεν χρειάζεται να αποδείξει πλέον πολλά ως προς τι θυσίες κάνει για τον κάθε της κινηματογραφικό ρόλο.

Στη νέα ταινία της Καρίν Κουσάμα (θυμηθείτε την από το «Girlfight» του 2000 και το «The Invitation» του 2015) με τίτλο «Destroyer», η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται μια αστυνομικό του Λος Αντζελες που μπαίνει μυστικά σε μια εγκληματική συμμορία για να την ξεσκεπάσει.

«Πάντοτε ξέραμε ότι θέλαμε να μοιάζει με μια αληθινή μεσήλικη γυναίκα με το παρελθόν της ζωγραφισμένο στο πρόσωπο. Με δέρμα πειραγμένο από τον ήλιο, με ίχνη αυπνίας, άγχους και οργής, σε όλη της τη φυσικότητα», δηλώνει η Κουσάμα για την πραγματικά μεταμορφωμένη πρωταγωνίστριά της.

Nicole Kidman Destroyer

«Ειρωνικά, μισεί επίσης πολύ την καρέκλα του μακιγιάζ. Θέλει να είναι απλά στο σετ και να δουλεύει», συμπληρώνει η Κουσάμα.

Παρακάτω δείτε και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Destroyer» που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.

Nicole Kidman Destroyer

Nicole Kidman Destroyer

Δείτε ακόμη: It's a wrap! Το «Big Little Lies 2» τελείωσε γυρίσματα και τα κορίτσια το γλεντάνε