Buzz

Ο Μάικλ Σαρνόσκι μπαίνει στον σύμπαν του «Ενα Ησυχο Μέρος»

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Pig» φαίνεται πως θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Τζεφ Νίκολς στην spin-off ταινία του franchise του Τζον Κραζίνσκι.

Ο Μάικλ Σαρνόσκι μπαίνει στον σύμπαν του «Ενα Ησυχο Μέρος»

Εδώ και αρκετό καιρό είχε ανακοινωθεί πως το σύμπαν του «Ενα Ησυχο Μέρος» ετοιμάζεται να μεγαλώσει με την προσθήκη μιας spin-off ταινίας με νέους χαρακτήρες και ιστορίες. Στην αρχή ο σκηνοθέτης Τζεφ Νίκολς θα ήταν εκείνος που θα έγραφε το σενάριο και θα αναλάμβανε την σκηνοθεσία, αλλά τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει για να ασχοληθεί με την δική του, μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητη, ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Pig» Μάικλ Σαρνόσκι, η οποία περιλαμβάνει και μια από τις καλύτερες ερμηνείες στην καριέρα του Νίκολας Κέιτζ, παίρνει την θέση του Νίκολς στην σκηνοθετική καρέκλα.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο είναι πιθανό το «Ενα Ησυχο Μέρος 3»;

Α Quiet Place

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημιουργός του franchise, και σκηνοθέτης των δυο πρώτων ταινιών, Τζον Κραζίνσκι είχε στην λίστα του τον Σαρνόσκι, του οποίου το όραμα για την ταινία ήταν διαφορετικό από εκείνο του Κραζίνσκι στις δυο προηγούμενες, αλλά παρόλα αυτά έδωσε μια ιδέα που ταίριαζε με τον τόνο του κόσμου που είχε [ο Κραζίνσκι] δημιουργήσει και ένιωθε ότι ταίριαζε τέλεια για την επόμενη ταινία. Αρα αυτό ίσως τον κάνει να αναλάβει να γράψει και το σενάριο της ταινίας.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε καμία άλλη λεπτομέρεια για την ιστορία της ταινίας, εκτός του ότι δεν πρόκειται να είναι ένα καθαρό σίκουελ του «Ενα Ησυχο Μέρος 2» και δεν θα ακολουθεί τις περιπέτειες της οικογένειας της Εμιλι Μπλαντ.