Buzz

O Αλεξ Γκάρλαντ επιστρέφει με ένα νέο εφιάλτη που ακούει στο όνομα «Men»

στα 10

Στην ταινία του πρωταγωνιστεί η Τζέσι Μπάκλεϊ και το πρώτο τρέιλερ είναι γεμάτο με μια ανατριχιαστικά άβολη ατμόσφαιρα.

O Αλεξ Γκάρλαντ επιστρέφει με ένα νέο εφιάλτη που ακούει στο όνομα «Men»

Εχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο Αλεξ Γκάρλαντ κυκλοφόρησε την ταινία του «Annihilation». Η αλήθεια είναι πως όλο αυτόν τον καιρό ήταν αρκετά απασχολημένος μιας και ετοιμάζει όχι μόνο τη νέα του ταινία αλλά και μια μίνι σειρά για λογαριασμό του Hulu με τίτλο «Devs».

To «Men» είναι η νέα ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γκάρλαντ, ο οποίο συνεργάζεται για άλλη μια φορά με το στούντιο A24. Η πλοκή της ταινίας παραμένει τόσο μυστήρια όσο και ο τίτλος της μιας και ακολουθεί την ιστορία μίας γυναίκας που αποφασίζει να πάει μόνη της διακοπές στην αγγλική επαρχία, μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αλεξ Γκάρλαντ του «Ex Machina» βρήκε τη νέα μούσα του στην Τζέσι Μπάκλεϊ

men

Το πρώτο τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε δεν προσφέρει και πολλές απαντήσεις αλλά καταφέρνει να δημιουργήσει μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα υπαρξιακού τρόμου όπως μόνο ο Γκάρλαντ ξέρει να φτιάχνει. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η καινούργια μούσα του, η πρόσφατα υποψήφια για Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου Τζέσι Μπάκλεϊ, μία ηθοποιό που τα τελευταία χρόνια καταθέτει την μία δυναμική ερμηνεία μετά την άλλη (από το «Beast» και το «Wild Rose» , μέχρι το «I'm Thinking of Ending Things» του Τσάρλι Κάουφμαν και το πιο πρόσφατο «The Lost Daughter» της Μάγκι Τζίλενχαλ).

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν και οι Ρόρι Κινίαρ και Πάαπα Εσιέντου με τον Ρομπ Χάρτι, ο οποίος είχε δουλέψει μαζί με τον Γκάρλαντ και στις δυο προηγούμενες τους ταινίες, να επιστρέφει ως διευθυντής φωτογραφίας. Η ταινία «Men» θα κάνει την πρεμιέρα της στην Αμερική στις 20 Μαϊου και εμείς για την ώρα μπορούμε να απολαύσουμε το τρέιλερ και την υπέροχή της αφίσα παρακάτω.

men