Buzz

Νέες ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρό ανακαλύπτονται 60 χρόνια μετά

στα 10

Τα αρνητικά από όλη τη γυμνή φωτογράφιση του 1949 για το ημερολόγιο με τη στάρλετ Νόρμα Ρέι ανακαλύφθηκαν. Δείτε τις...

Νέες ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρό ανακαλύπτονται 60 χρόνια μετά

Το 1949 η Μέριλιν Μονρό ήταν μία ακόμα στάρλετ που αγωνιζόταν να επιβιώσει στο αδηφάγο Χόλιγουντ, περιμένοντας να την ανακαλύψουν. Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 23 της χρόνια και με χρέη που την κυνηγούσαν για να ξεπληρώσει το ενοίκιο και το αυτοκίνητό της, δέχθηκε να ποζάρει γυμνή για 50 δολάρια. Φωτογράφος ο Τομ Κέλι και οι πόζες της, ξαπλωμένη σε κόκκινο βελούδο, θα συνόδευαν το εμβληματικό πια «Golden Dreams» ημερολόγιο, αλλά θα έκαναν επίσης την εμφάνισή τους στο πρώτο τεύχος του Playboy το 1953.

Δείτε επίσης: Οι τελευταίες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρό

Marylin 607 1

Σήμερα, 21 από αυτές τις πόζες, οι οποίες δεν είχαν ποτέ ξανά δει τα φώτα της δημοσιότητας, ανακαλύφθηκαν και έγιναν μέρος μίας έκθεσης που ογάνωσε το «Limited Runs» (μία γκαλερί vintage posters) που ταξιδεύει σε αρκετές πολιτείες της Νέας Υόρκης (από το Λος Αντζελες και το Σαν Φρανσίσκο μέχρι το Λας Βέγκας και το Σικάγο) για να τις απολαύσει το κοινό.

Απολαύστε ακόμα: Οι σταρ και τα ασπρόμαυρα καλοκαίρια μιας άλλης εποχής

Ενδιαφέρον έχει, ακόμα και για τους die-hard fans της Μονρό που τα έχουν δει όλα πια, το πώς ακόμα και τότε οι φωτογραφίες της Μέριλιν είχαν πειραχτεί και ρετουσαριστεί, ανάλογα με τις ανάγκες: από τα φρύδια και το κραγιόν, μέχρι το χρώμα των μαλλιών ή την πρόσθεση ρουχισμού/σέξι εσωρούχων στις αυθεντικές γυμνές πόζες.

Απολαύστε ένα δείγμα των νέων φωτογραφιών εδώ:

Marylin 607 2

Marylin 607 3

Marylin 607 4

Marylin 607 5

Marylin 607 6

Marylin 607 7

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: