Buzz

Μίνι σειρά για την «Κρυφή Ζωή της Μέριλιν Μονρό»

στα 10

Το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ετοιμάζει μια μίνι σειρά βασισμένη στο βιβλίο «The Secret Life of Marilyn Monroe», προσπαθώντας να ρίξει ακόμη λίγο περισσότερο φως στο μύθο της αιώνιας ξανθιάς.

Μίνι σειρά για την «Κρυφή Ζωή της Μέριλιν Μονρό»

Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τα στάνταρτ παραγωγής του Lifetime που ειδικεύεται σε «γυναικεία θέματα» και εύπεπτα μελοδράματα για μαζική κατανάλωση.

Αλλά από την άλλη δεν μπορούμε παρά να ενθουσιαστούμε με την ιδέα μιας μίνι - σειράς που βασίζεται στο βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα (ειδικευμένου σε αποκαλυπτικές βιογραφίες) Τζ. Ράντι Ταραμπονέλι «The Secret Life of Marilyn Monroe» από τους σεναριογράφους του «24» και του «The Kennedys» και σε σκηνοθεσία της Λόρι Κόλιερ που μας είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις με το «Sherrybaby» του 2006.

To βιβλίο του Ταραμπορέλι κυκλοφόρησε το 2009 και θεωρείται μια εξονυχιστική βιογραφία της Μονρό, εντοπισμένη σε άγνωστες (υπάρχουν ακόμη!) πτυχές της προσωπικής της ζωής, όπως τη σχέση με τη μητέρα της, τη μητριά της, το φλερτ της με την τρέλα και τις σχέσεις της με την οικογένεια Κένεντι.

Marilyn Monroe

Η μίνι - σειρά έρχεται 52 χρόνια μετά το θάνατο της Μονρό, την ίδια στιγμή που ο Αντριου Ντόμινικ ετοιμάζει το «Blonde» σε παραγωγή του Μπραντ Πιτ και Μονρό την Τζέσικα Τσαστέιν. Οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια ηθοποιός θα επιλεχθεί για να υποδυθεί την αιώνια ξανθιά στη σειρά του Lifetime...

Διαβάστε ακόμη: