Buzz

Λοκάρνο 2014: Η Αριάν Λαμπέντ στο «Νησί της Αγάπης»

στα 10

Συνεχίζοντας τη διεθνή της καριέρα, η Αριάν Λαμπέντ πρωταγωνιστεί στο «Love Island» της Γιασμίλα Ζμπάνιτς που το 2006 είχε κερδίσει τη Χρυσή Αρκτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου με το «Σεράγεβο σ' αγαπώ».

Λοκάρνο 2014: Η Αριάν Λαμπέντ στο «Νησί της Αγάπης»

Η Λίλιαν και ο συζυγός της περνούν τις διακοπές τους σε ένα κάμπινγκ σε ένα κροάτικο νησί. Η Λίλιαν είναι έγυκος, αλλά όταν το ζευγάρι γνωρίζει μια όμορφη γυναίκα που και οι δύο βρίσκουν γοητευτική, η καθημερινότητά τους θα αναστατωθεί όσο και η καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αυτή είναι η υπόθεση του «Love Island», της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας της Βόσνιας Γιασμίλα Ζμπάνιτς που το 2006, στα 31 της χρόνια τότε, κέρδισε τη Χρυσή Αρκτο στο Διεθνές ΦΕστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου με το «Σεράγεβο Σ' Αγαπώ», συνεχίζοντας την καριέρα της με λιγότερο ενδιαφέρουσες ή διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες. To «Love Island» θα προβληθεί (εκτός διαγωνιστικού τμήματος) στο 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο, διαθέτοντας στο καστ του την Αριάν Λαμπέντ, η οποία συνεχίζει τη διεθνή της καριέρα.

Love Island

Μετά το «Un Place Sur Terre» της Φαμπιέν Γκοντέ και τη συμμετοχή της στο «Magic Men» του Γκι Νατίβ και Ερέζ Ταντμορ, η Ελληνογαλλίδα ηθοποιός που βραβεύθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την ερμηνεία της στο «Attenberg» της Αθηνάς Τσαγγάρη το 2010 κρατάει το ρόλο της Λίλιαν στο «Love Island».

2
Σκηνή από το «Fidelio (L'odyssée d'Alice)»

Η Λαμπέντ όμως συμμετέχει και με δεύτερη ταινία στο φετινό Φεστιβάλ του Λοκάρνο, αφού πρωταγωνιστεί και στο «Fidelio (L'odyssée d'Alice)», το σκηνοθετικό ντεμπούτο μεγάλου μήκους της ηθοποιού Λουσί Μπορλετό δίπλα στον Μελβιλ Πουπό, στην ταινία που διαγωνίζεται στο επίσημο τμήμα της φετινής διοργάνωσης. Προσεχώς, θα δούμε περισσότερη Αριάν Λαμπέντ στο «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου και στο «Spiritismes» του Γκάι Μάιντιν.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Love Island»:


Διαβάστε περισσότερα για το 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο.

Διαβάστε ακόμη: