Buzz

«Un Place Sur Terre»: Η Αριάν Λαμπέντ και ο Μπενουά Πελβούρντ σε ένα προσγειωμένο παραμύθι

στα 10

Την γνωρίσαμε από το «Attenberg» της Αθηνάς Τσαγγάρη και τις «Αλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου. Η ελληνογαλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί τώρα στην πρώτη γαλλόφωνη ταινία της. Δείτε το τρέιλερ.

«Un Place Sur Terre»: Η Αριάν Λαμπέντ και ο Μπενουά Πελβούρντ σε ένα προσγειωμένο παραμύθι

Η ταινία της Φαμπιέν Γκοντέ «Un Place Sur Terre» είναι μια ρομαντική ιστορία που μοιάζει να παρά γερά στην πραγματικότητα και που στήνεται ως ένα μεγάλο βαθμό στην υπέροχη παρουσιά της Αριαν Λαμπέντ.

Αυτή είναι άλλωστε που γοητεύει τον Αντουάν του Μπενουά Πελβούρντ ενός απογοητευμένου από τη ζωή φωτογράφου που δεν χαμογελά σχεδόν ποτέ και που θα τον κάνει να στρέψει την κάμερα και το ενδιαφέρον του σε εκείνη.

Η πρώτη φορά που θα την προσέξει θα είναι όταν κάνοντας παρέα στον μοναδικό αληθινό του φίλο, τον εφτάχρονο γιο της γειτόνισας του, θα ακούσει από ένα γειτονικό διαμέρισμα κάποιον να παίζει μια σονάτα στο πιάνο.

Μαγεμένος από την μουσική, θα ανακαλύψει ότι υπεύθυνη για τις υπέροχες νότες είναι μια εξίσου υπέροχη γυναίκα, η εύθραυστη και μυστηριώδης Ελενα και θα αρχίσει να την φωτογραφίζει σχεδόν εμμονικά.

Σύντομα ο φακός της φωτογραφικής του μηχανής θα σταματήσει να αποτελεί το μοναδικό πράγμα που τους ενώνει και οι δυο τους θα χτίσουν μια σχέση που θα τους αλλάξει ολοκληρωτικά.

Η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της Γκοντέ μετά το « Sauf le Respect que je vous Dois» και το ντοκιμαντέρ «Ne me Libérez pas je m'en Charge», φιλοδοξεί να φέρει μια διαφορετική αύρα σε ένα είδος που μοιάζει υπερβολικά γνώριμο, με τον ίδιο τρόπο που ο Μπενουά Πελβούρντ αλλάξει το παραμύθι που αφηγείται στον νεαρό φίλο του στο τρέιλερ.

Η ταινία αναμένεται στις γαλλικές αίθουσες στις 28 Αυγούστου και πιθανότατα θα είναι αυτή που θα μεταμορφώσει την Αριάν Λαμπέντ σε μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες ηθοποιούς και στην Γαλλία.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ και φωτογραφίες από την ταινία.


1

1

1

1

1

1

1