Buzz

Μόνο για όσους αγάπησαν τον Κερτ Κομπέιν

στα 10

Το νέο, «επίσημο» ντοκιμαντέρ για τον Κερτ Κομπέιν ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στα Φεστιβάλ του Σάντανς και του Βερολίνου και η πρώτη του φωτογραφία είναι εδώ.

Μόνο για όσους αγάπησαν τον Κερτ Κομπέιν

Ο Μπρετ Μόργκεν δουλεύει εδώ και επτά χρόνια στο επίσημο ντοκιμαντέρ – βιογραφία του frontman των Nirvana. Τώρα είναι έτοιμος και η ταινία θα λανσαριστεί σήμερα στο Φεστιβάλ του Σάντανς και τον Φεβρουάριο, για ευρωπαϊκή πρεμιέρα, στο Φεστιβάλ Βερολίνου. Ο Μόργκεν είναι ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για τον παραγωγό Ρόμπερτ Εβανς, «The Kid Stays in the Picture» και ήταν υποψήφιος για Οσκαρ το 1999 για το «On the Ropes». Η νέα ταινία, «Kurt Cobain: Montage of Heck», είναι μια παραγωγή της Universal και του HBO (το φιλμ θα προβληθεί στο κανάλι στις 4 Μαΐου), όμως executive producer είναι η κόρη του Κομπέιν, Φράνσις, καθώς αυτή είναι η πρώτη ταινία για τον Κομπέιν που γίνεται με την πλήρη έγκριση της οικογένειάς του.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει υλικά από συναυλίες των Nirvana, τραγούδια που ποτέ ως τώρα δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα κι ακυκλοφόρητα home movies, εικαστικά που δεν έφτασαν στο φως, φωτογραφίες, ημερολόγια και demos, ανάμεσά τους από πρωτότυπα τραγούδια του Κερτ Κομπέιν που θ’ ακουστούν για πρώτη φορά. Ο τίτλος της ταινίας, «Montage of Heck», είναι φυσικά «δανεισμένος» από το μουσικό κολάζ που ηχογράφησε ο Κομπέιν το 1988. Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία (για την ακρίβεια, σχέδιο) από την ταινία και περιμένετε περισσότερα αυτές τις μέρες.

kurt cobain montage of heck 607

Διαβάστε ακόμη: