Buzz

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Knock at the Cabin»

στα 10

Και φυσικά οι λεπτομέρειες για την ταινία παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Knock at the Cabin»

Για τον Ντέιβ Μπαουτίστα φαίνεται πως το πρόγραμμά του το 2022 είναι αρκετά γεμάτο. Οχι μόνο θα τον δούμε στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Knives Out, που γυρίστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Ελλάδα, αλλά και σύντομα θα ξεκινήσει και τα γυρίσματα στο «Guardians of the Galaxy Vol 3» και αργότερα και στο «Dune 2». Μέσα σε όλα αυτά προστέθηκε κι ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στη νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.

Διαβάστε ακόμα: Τα 100 εκ. δολάρια του Ντάνιελ Κρεγκ για τα «Knives Out 2 & 3» κι όλοι οι υπόλοιποι πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ της χρονιάς

m night shyamalan

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline ο Μπαουτίστα θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Σιάμαλαν με τίτλο «Knock at the Cabin» για λογαριασμό της Universal. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τον ρόλο τον οποίο θα παίξει ή για την πλοκή της ταινίας. Εξάλλου, όπως συμβαίνει πάντα με κάθε νέα ταινία που ετοιμάζει ο Σιάμαλαν, το σενάριο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ακόμα και λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της.

Πάντως η τελευταία ταινία του Σιάμαλαν «Old», η οποία κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες, κατάφερε να κερδίσει 90 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office, ένα ποσό το οποίο, εν μέσω πανδημίας, δεν ήταν καθόλου κακό. Οσο αφορά για το «Knock at the Cabin» ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα περισσότερα.