Buzz

Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης έχουν το δικό τους ντοκιμαντέρ – Δείτε το αξιολάτρευτο τρέιλερ!

στα 10

Ποιος μπορεί πραγματικά να αντισταθεί σε μια ταινία με τετράποδους, χνουδωτούς πρωταγωνιστές; Εμείς σίγουρα όχι!

Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης έχουν το δικό τους ντοκιμαντέρ – Δείτε το αξιολάτρευτο τρέιλερ!

Οι γάτες και οι ακαταμάχητες τσαχπινιές τους είναι από τα πιο δημοφιλή πράγματα που κυκλοφορούν στο internet – και τα εκατομμύρια χτυπήματα που κερδίζουν τα κάθε λογής γατοβίντεο στο youtube το αποδεικνύουν περίτρανα!

Είναι λοιπόν άξιο απορίας που δεν υπάρχουν περισσότερες ταινίες με πρωταγωνιστές γάτες – και όσες σχετικές ταινίες μυθοπλασίας έχουν δει το φως της μεγάλης οθόνης δεν έχουν πάρει ακριβώς εύσημα ποιότητας (βλέπε: «Garfield», «Cats & Dogs», «Εννιά Ζωές»).

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2017: 145 τίτλοι για μια θέση στην πεντάδα του Καλύτερου Ντοκιμαντέρ

Kedi 607

Αυτό ίσως σκέφτηκε και η δημιουργός του «Kedi», Τσεϊντά Τορούν, και αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές τους αιλουροειδείς κατοίκους της Κωνσταντινούπολης, και συγκεκριμένα επτά αδέσποτους χνουδωτούς σταρ, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τους, αλλά και την επιρροή που ασκούν στους δίποδους κατοίκους της πόλης.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ταινίας, εκατοντάδες χιλιάδες γάτες περιφέρονται ελεύθερα στη μητρόπολη της Κωνσταντινούπολης. Για χιλιάδες χρόνια, μπαινοβγαίνουν στις ζωές των ανθρώπων, αποτελώντας ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας για τις κοινότητες της πόλης. Χωρίς ιδιοκτήτες, τα ζώα αυτά ζουν ανάμεσα σε δύο κόσμους, ούτε ακριβώς άγρια ούτε ακριβώς εξημερωμένα – και δίνουν χαρά και σκοπό στους ανθρώπους που αποφασίζουν να υιοθετήσουν. Στην Κωνσταντινούπολη, οι γάτες αποτελούν καθρέφτη των ανθρώπων, επιτρέποντάς τους να στοχάζονται πάνω στις ζωές τους με μοναδικό τρόπο.

Πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το τρέιλερ και ετοιμαστείτε για το αναπόφευκτο cuteness overload... Εμείς έχουμε ήδη παραδοθεί!


Διαβάστε ακόμη

Kedi 607

Kedi 607

Kedi 607

Kedi 607

Kedi 607

Kedi 607

Kedi poster 607