Buzz

«Change is coming»: Νέο συναρπαστικό τρέιλερ για το «Detroit» της Κάθριν Μπίγκελοου

στα 10

Η νέα ταινία από τη σκηνοθέτιδα του «The Hurt Locker» και του «Zero Dark Thirty» μοιάζει με ένα από τα πιο σίγουρα οσκαρικά στοιχήματα της επόμενη σεζόν.

«Change is coming»: Νέο συναρπαστικό τρέιλερ για το «Detroit» της Κάθριν Μπίγκελοου

Update 29/7: Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο τρέιλερ της ταινίας

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Κάθριν Μπίγκελοου υπέγραψε την τελευταία της ταινία, «Zero Dark Thirty», και επτά από το «The Hurt Locker», που την έχρισε την πρώτη γυναίκα βραβευμένη με Οσκαρ σκηνοθεσίας. Και με το εκρηκτικό θέμα της νέας της ταινίας, βάζει ήδη από τώρα σοβαρή υποψηφιότητα για ένα δεύτερο αγαλματίδιο.

Για την ακρίβεια, το «Detroit» μοιάζει με το πιο σίγουρο οσκαρικό στοίχημα της επόμενης σεζόν. Μετά το «The Papers» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, φυσικά.

Διαβάστε ακόμη: Το «Wonder Wheel» του Γούντι Αλεν είναι έτοιμο - για τα Οσκαρ

Detroit 607

Με συνεργάτη και πάλι τον Μαρκ Μπόουλ στο σενάριο, η Μπίγκελοου αφήνει για λίγο την εμπόλεμη Μέση Ανατολή που την απασχόλησε στις δύο προηγούμενες ταινίες της, για να ασχοληθεί αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό πόλεμο που μαίνεται στην καρδιά της Αμερικής, βασίζοντας την ιστορία της στις φυλετικές εξεγέρσεις που συγκλόνισαν το Ντιτρόιτ το 1967.

Η δέκατη ταινία της Μπίγκελοου περιγράφει τις πέντε στοιχειωμένες καλοκαιρινές μέρες του 1967 που βάφτηκαν με αίμα και μίσος στις φυλετικές εξεγέρσεις που προκλήθηκαν έπειτα από την έφοδο της αστυνομίας σε ένα μπαρ χωρίς άδεια. Οι εξεγέρσεις εξαπλώθηκαν γρήγορα εκτός ελέγχου στην αμερικανική πρωτεύουσα της αυτοκινητοβιομηχανίας, αφήνοντας πίσω τους έναν τραγικό απολογισμό 39 νεκρών και εκατοντάδων τραυματιών και σηματοδοτώντας μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της πρόσφατης αμερικανικής ιστορίας.

Detroit 607

Ο Τζον Μπογιέγκα του «Star Wars: The Force Awakens» ηγείται ενός πολυπληθούς καστ που περιλαμβάνει ακόμα τους Τζον Κραζίνσκι, Χάνα Μάρεϊ, Αντονι Μακί, Κέιτλιν Ντέβερ και Γουίλ Πούλτερ, με τις πρώτες εικόνες να μας προετοιμάζουν για ένα φιλμ με την τεταμένη ατμόσφαιρα ενός θρίλερ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Αυγούστου του 2017, συμπίπτοντας με τη θλιβερή επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας (εδώ μπορείτε να δείτε το προηγούμενο), μαζί με ένα βίντεο όπου μάρτυρες των πραγματικών γεγονότων μιλούν για όσα βίωσαν.



Update 29/7: Δείτε παρακάτω το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας


Διαβάστε ακόμη

Detroit poster 607