Buzz

Η Κέιτ Γουίνσλετ θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Γούντι Αλεν

στα 10

Σύμφωνα με το Variety, ο Γούντι Αλεν μόλις έκλεισε την Κέιτ Γουίνσλετ για να πρωταγωνιστήσει στην νέα κομεντί του.

Η Κέιτ Γουίνσλετ θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Γούντι Αλεν

Μπορεί το «Café Society» να μην έχει κάνει ακόμα βγει στις αίθουσες και η τηλεοπτική του σειρά για την Amazon (με πρωταγωνίστρια τη Μάιλι Σάιρους) να έχει δρομολογηθεί, όμως ο ίδιος ο Γούντι Αλεν, ως γνωστόν ασταμάτητος και πολυσχιδής, έχει ήδη έτοιμα τα σχέδια για την επόμενη, τη 48η ταινία του. Αλλωστε το έχει κι ο ίδιος ομολογήσει ότι στα 81 του χρόνια δεν έχει χρόνο για χάσιμο και οι ταινίες πρέπει να «φουρνίζονται και να καταναλώνονται σαν ζεστά ψωμάκια».

Διαβάστε περισσότερα: Είδαμε το «Café Society» του Γούντι Αλεν

Ετσι λοιπόν, μαθαίνουμε σήμερα από το Variety την πρώτη πληροφορία για το επόμενο γουντιαλενικό πρότζεκτ. Εν αρχή ην η πρωταγωνίστρια. Ο Γούντι θέλει να συνεργαστεί με την Κέιτ Γουίνσλετ και εκείνη δηλώνει ενθουσιασμένη. Σύμφωνα με τις πηγές του Variety, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις.

Kate Winslet Woody Allen 607

Ο Αλεν γράφει αυτή την εποχή το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα κάνει την παραγωγή στην νέα ταινία, της οποίας, φυσικά η πλοκή αλλά κι ο τίτλος κρατούνται ακόμα άκρως μυστικά.

Κάννες 2016: «Είμαι ρομαντικός και νιώθω νεότατος» - το Flix στη συνέντευξη Τύπου του Γούντι Αλεν

Το μόνο που ξέρουμε: τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2016, οπότε περιμένουμε ξανά το ίδιο μοτίβο: πρεμιέρα στις Κάννες ή τη Βενετία.

Περιμένουμε τα νεότερα λοιπόν με ανυπομονησία...

Διαβάστε ακόμα: