Buzz

Justice League Unite! Οι πρώτες εντυπώσεις για την ταινία είναι εδώ

στα 10

Η μεγάλη πρώτη ένωση των υπερηρώων της DC είναι επιτέλους γεγονός και οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία έχουν γίνει ήδη viral. Τελικά πόσο άξιζε η τόση αναμονή;

Justice League Unite! Οι πρώτες εντυπώσεις για την ταινία είναι εδώ

Μετά την «Wonder Woman», αρκετοί ήταν αυτοί που άρχισαν να πιστεύουν πως το κινηματογραφικό σύμπαν της DC είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και να ετοιμάζει την μεγάλη αντεπίθεση στην Marvel. Ολο αυτό, φυσικά, έριχνε ένα τεράστιο βάρος στην ταινία των «Justice League», την μεγάλη ένωση των υπερηρώων της DC, και ένα στοίχημα που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδηθεί για να καταφέρει να πάρει η DC το πάνω χέρι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χένρι Καβίλ αναγνωρίζει τα λάθη που έγιναν στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

H ταινία επιτέλους προβλήθηκε, στην Αμερική τουλάχιστον, στους δημοσιογράφους και πολλοί είναι αυτοί που έτρεξαν να γράψουν τις πρώτες τους εντυπώσεις στα social media. Τελικά ήταν αντάξια των προσδοκιών; Οι πρώτες κριτικές κυμαίνονται από χλιαρές ως απλά καλές. Την περιγράφουν ως «μια αρκετά διασκεδαστική ταινία, αλλά με προβλήματα», ενώ είναι «σίγουρα καλύτερη από το “Batman v Superman” ή το “Suicide Squad”». Αλλοι αναφέρουν πως υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές στιγμές, ενώ κάθε ήρωας έχει την δική του στιγμή που λάμπει στην ταινία, αλλά ο κακός είναι αρκετά «χάρτινος» και το σενάριο δεν δένει τόσο καλά όσο περίμεναν.

Να θυμίσουμε ότι γενικά οι πρώτες κριτικές που κάνουν την εμφάνισή τους στα social media, είναι συνήθως οι αρκετά θετικές, μέχρι που το εμπάργκο των κριτικών σταματάει να υπάρχει και έρχονται να μετριάσουν κάπως τα πράγματα, κάτι που εδώ δεν φάνηκε να συμβαίνει. Μπορείτε να διαβάσετε μερικές απόψεις παρακάτω.

Η ταινία «Justice League» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου από την Tanweer.

Διαβάστε ακόμη