Buzz

Ο Τζαντ Απατοου μας ξεναγεί στα «Trainwrecks» της ζωής του!

στα 10

Με αφορμή την επερχόμενη έξοδο του «Trainwreck», ο Τζαντ Απατοου θυμάται τα trainwrecks της ερωτικής του ζωής.

Ο Τζαντ Απατοου μας ξεναγεί στα «Trainwrecks» της ζωής του!

Στο «Trainwreck», τη νέα κωμωδία του Τζαντ Απατοου (δείτε εδώ το τρέιλερ), η Εϊμι Σούμερ υποδύεται μια δημοσιογράφο σε ένα ανδρικό περιοδικό, η οποία μπορεί να είναι πολύ καλή στη δουλεία της αλλά η προσωπική της ζωή είναι κυριολεκτικά μια καταστροφή. Μέχρι την στιγμή τουλάχιστον που θα χρειαστεί να γράψει ένα πορτρέτο ενός αθλίατρου, ο οποίος είναι τόσο γλυκός, οργανωμένος και συμπαθής ώστε κυριολεκτικά τρομάζει μπροστά στην πιθανότητα πως θα μπορούσε να τον ερωτευτεί.

Ο Μπίλ Χέιντερ υποδύεται τον εν λόγω γιατρό ενώ στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν η Μπρι Λάρσον, η Τίλντα Σουίντον, ο Εζρα Μίλερ και ο μπασκετμπολίστας ΛεΜπρον Τζέιμς. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο SXSW όπου πήρε εξαιρετικές κριτικές και μοιάζει να είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του Απατοου μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Θέλουμε περισσότερη Εϊμι Σούμερ και τη θέλουμε ΤΩΡΑ!

Trainwreck 607

Με αφορμή την έξοδο της ταινίας στις 17 Ιουλίου (και στις 23 Ιουλίου στην Ελλάδα από τη UIP), o Τζαντ Απατοου αποφάσισε να γράψει το ημερολόγιο των δικών του «trainwrecks», μιας ζωής δηλαδή από αμήχανες, αποτυχημένες, χαριτωμένες και ατυχείς ερωτικές στιγμές που άλλωστε έγιναν πολλές φορές αφορμή για τις ταινίες του - ακόμη και γι' αυτή που το σενάριο της υπογράφει η ίδια η Εϊμι Σούμερ.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: