Buzz

«Αυτή είναι μία περίοδος επούλωσης για όλους μας»: Η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο

στα 10

Ηρθε η σειρά της Αντζι να μιλήσει. Διαβάστε χωρίς προκατάληψη.

«Αυτή είναι μία περίοδος επούλωσης για όλους μας»: Η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο

Η συνέντευξη και το εξώφυλλο του Vanity Fair Σεπτεμβρίου μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κι έχει ήδη γίνει viral. Η Αντζελίνα Τζολί, 10 μήνες μετά τη βόμβα διαζυγίου που έσκασε στο σπίτι, στο Μπραντ, στους φανς του ζευγαριού, λέει τη δική της πλευρά των πραγμάτων. Το κάνει κλασάτα και κωδικοποιημένα. Εμείς συμπληρώνουμε τα κενά. Γιατί... σύμφωνοι. Ο Μπραντ Πιτ είναι ζεστός, συμπαθής, πιο φιλικός προς το κοινό. Εκείνη ήταν πάντα η αλλόκοτη, η ψυχρή, η ανορεξική, η bitchάρα. Σωστά; Η υπερβολική που έκοψε το στήθος της κι αφαίρεσε τα γεννητικά της όργανα με το φόβο και μόνο μην αναπτυχθεί το DNA καρκίνου που κουβαλά κι αφήσει (όπως η γιαγιά και η μητέρα της) τα 6 παιδιά τους ορφανά. Αν εκείνη όμως μπορεί να είναι τόσο αυστηρή με τον εαυτό της, τι έκανε τον Μπραντ να πιστεύει ότι θα συγχωρήσει τον αλκοολισμό του; Οτι δε θα κόψει το δεσμό τους με την ίδια σκληρότητα που έκοψε τη σάρκα της; Κι εκείνος: αν δεν έπιανε πάτο με το διαζύγιο, θα ζητούσε ποτέ επαγγελματική βοήθεια για να ξεπεράσει τον εθισμό του;

Δύσκολες καταστάσεις, αλλά φαίνεται πώς και οι πιο λαμπεροί σταρ προσπαθούν απλά να επιβιώσουν των ανασφαλειών και των φαντασμάτων τους. Αυτό παραδέχεται και η Αντζι με το αυτοκαταστροφικό παρελθόν, που όμως φαίνεται να έχει δαγκώσει το σίδερο και να έχει επιβληθεί των δαιμόνων της. Με μεγάλο τίμημα: μόνο στο φόβο ότι ο Πιτ θα ξέφευγε στο μοτίβο του πατέρα της (ο Γιον Βόιτ υποτιθέμενα κακοποιούσε τα παιδιά και τη γυναίκα του όταν έπινε παραπάνω), τον πέταξε από το σπίτι κι από τη ζωή της.

Angelina VF cover 607

Angelina Jolie Solo: Διαβάστε τα βασικότερα αποσπάσματα της συνέντευξής της στο Vanity Fair

Η ζωή είναι δύσκολη όταν είσαι μόνη σου: «Χάος επικρατεί της καθημερινότητας, των πρακτικών ζητημάτων των παιδιών (των μαθημάτων, των παιχνιδιών, των ραντεβού τους με παιδιάτρους, των γευμάτων τους). Η ζωή είναι πιο αχανής και πιο σύνθετη όταν είσαι μόνη σου. Περάσαμε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μας και τώρα βγαίνουμε στην επιφάνεια για να πάρουμε ανάσα. Μόλις μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι - μια καινούργια αρχή, που βοηθάει στην επούλωσή μας...»

Angelina VF 4 607

First They Killed My Father Η νέα της σκηνοθετική δουλειά για το Netflix συνέπεσε με τα προβλήματα στη σχέση της, το καλοκαίρι του 2016. «Τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα. Οχι. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Ομως ο τρόπος ζωής μας, τα πολλά παιδιά, τα ταξίδια μας, δεν ήταν ο λόγος που χωρίσαμε - παρόλο που ο Τύπος το παρουσίασε έτσι. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Ο τρόπος ζωής μας ήταν μία τεράστια ευκαιρία που κάναμε δώρο στα παιδιά μας - να μεγαλώνουν ως πολίτες του κόσμου. Είναι 6 δυναμικά, πεισματάρικα, σκεπτόμενα, πολιτισμένα παιδιά. Είμαι πολύ περήφανη για αυτά.

Angelina VF 1 607

Τα παιδιά μας στάθηκαν πολύ γενναία απέναντι σε ό,τι συνέβη «Υπήρξαν στιγμές που τα δοκίμασαν. Κι εκείνα στάθηκαν πολύ γενναία. Αυτή είναι μία εποχή επούλωσης για όλους μας. Αλλά δεν είναι το διαζύγιο, η πράξη, που πληγώνει τα παιδιά. Είναι η ζωή - όσα συμβαίνουν στη ζωή...»

Angelina VF 5 607

Το «mea culpa» του Μπραντ Πιτ Περίμενε ότι ο Πιτ θα παραδεχόταν τον αλκοολισμό του στο GQ Style; «Ναι. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και αγαπάμε την οικογένειά μας. Και οι δύο δουλεύουμε με τον ίδιο στόχο. Φυσικά υπάρχει θυμός και πόνος κάτω από την επιφάνεια. Ομως προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τα συναισθήματά μας..»

Angelina VF 6 607

Κλαίω στο ντους κι όχι μπροστά στα παιδιά μου «Πάντα ανησυχούσα για την μητέρα μου, όσο μεγάλωνα μετά το διαζύγιό τους. Ανησυχούσα πολύ. Δε θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι αν κι εσύ ανησυχείς για το αν τα πράγματα θα πάνε καλά. Για αυτό κλαίω στο ντους κι όχι μπροστά τους...»

Angelina VF 607

Η νέα περιπέτεια με την υγεία της: Στο μάτι του κυκλώνα, η Αντζελίνα περνάει νέα περιπέτεια με την υγεία της: το μισό της πρόσωπο «έπεσε» από πάρεση bell (παράλυση προσωπικού νεύρου_. «Πολλές φορές οι γυναίκες αφήνουμε τους εαυτούς μας τελευταίους ανάμεσα στις ανάγκες της οικογένειας. Ομως η υγεία έχει το δικό της τρόπο να σου θυμίζει ότι υπάρχεις κι εσύ. Δεν ξέρω αν έφταιγε η εμμηνόπαυση ή η δύσκολη χρονιά μου, όμως μου συνέβη και το αντιμετώπισα. Αν αισθάνομαι ακόμα sex symbol; Αισθάνομαι περισσότερο γυναίκα. Γιατί στάθηκα στα πόδια μου, πήρα αποφάσεις, έβαλα την οικογένειά μου πρώτα από όλα κι απαίτησα αλλαγές στη ζωή μου. Νομίζω ότι αυτό κάνει μία γυναίκα ολοκληρωμένη....»

Angelina VF 7 607

Δεν είμαστε μία νορμάλ οικογένεια. Αλλά ποιος θέλει να είναι νορμάλ; «Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα "θα ζήσω τη ζωή μου τολμηρά!". Απλά δεν μπορώ να ζήσω αλλιώς. Δεν ξέρω να το κάνω, όπως δεν ξέρω να κάνω κρέας στη χύτρα. Εδώ και 9 μήνες έμεινα σπίτι και ήμουν μητέρα και νοικοκυρά. Μάζευα τις ακαθαρσίες του σκύλου, έπλενα πιάτα, διάβαζα παραμύθια. Ομως ήρθε η ώρα να βάλω τις μπότες μου και να μπω σ' ένα αεροπλάνο. Και τα παιδιά μου το ξέρουν. Ειδικά τα μεγαλύτερα αγόρια θα ήθελαν να κάνουν παρέες ως έφηβοι με τους φίλους τους κι όχι να τρέχουν στην Αφρική. Αντί να αντιδρούν όμως κάθονται και το συζητάμε. Πριν λίγο καιρό είπα στον Νοξ "ας προσποιηθούμε ότι είμαστε μία νορμάλ οικογένεια" και μου απάντησε: "ποιος θέλει να είναι νορμάλ, ας μην είμαστε νορμάλ παρακαλώ!". Και τότε κατάλαβα ότι, ναι, δεν είμαστε νορμάλ. Και είμαστε ευγνώμονες για αυτό!»

Διαβάστε περισσότερα: