Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ θα είναι ο Λουδοβίκος 15ος στη νέα ταινία της Μαϊγουέν

στα 10

Την ώρα που το Χόλιγουντ συνεχίζει να τον μποϊκοτάρει, ο Τζόνι Ντεπ βρήκε τον τρόπο να βρεθεί και πάλι μπροστά από τις κάμερες, πρωταγωνιστώντας στη νέα γαλλική ταινία της Μαϊγουέν.

Ο Τζόνι Ντεπ θα είναι ο Λουδοβίκος 15ος στη νέα ταινία της Μαϊγουέν

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια μποϊκοταρίσματος του Τζόνι Ντεπ από την κινηματογραφική βιομηχανία, ο ίδιος κατάφερε να βρει την πρώτη του καινούργια δουλειά μετά και την αποχώρησή του από τον ρόλο του Γκρίντελβαλντ από την σειρά «Φανταστικά Ζώα» αλλά και την τελευταία του ταινία «Minamata».

Σύμφωνα με το γαλλικό site Satellifax ο Ντεπ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής ταινία της Μαϊγουέν στον ρόλο του Βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου του 15ου, γνωστού κι ως «ο αγαπητός», αν και μέχρι το τέλος της βασιλείας του έγινε μισητός από τον λαό. Κάπως σαν την καριέρα του Ντεπ. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Γαλλία, και πιο συγκεκριμένα στους χώρους γύρω και μέσα του Παλατιού ων Βερσαλλιών, και θα διαρκέσουν περίπου τρεις μήνες.

Διαβάστε ακόμα: «Το Χόλιγουντ με μποϋκοτάρει.» Ο Τζόνι Ντεπ μιλά για πρώτη φορά εδώ κι ένα χρόνο

maiwenn

Η Μαϊγουέν, η οποία είχε κερδίσει το βραβείο της κριτικής επιτροπής στις Κάννες το 2020 με την ταινία «Polisse», θα σκηνοθετήσει την ταινία αλλά και θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της τελευταίας ερωμένης του Λουδοβίκου του 15ου, της Κόμισσας ντι Μπαρί η οποία εκτελέστηκε κατά την διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία θα γυριστεί στα γαλλικά, οπότε και αναμένεται και ο Ντεπ να μιλάει τη γλώσσα κάτι που ίσως δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό μιας και ζούσε για αρκετά χρόνια στο Παρίσι μαζί με την τότε γυναίκα του Βανέσα Παραντί.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.