Buzz

Fuck Selfies: Ο Τζον Κλιζ και ο Ερικ Αϊντλ των Monty Python «υμνούν» τη μόδα των selfies!

στα 10

Στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο τηλεοπτικό σόου του «Conan», οι δύο θρυλικοί κωμικοί σκάρωσαν ένα τραγούδι με θέμα την αγαπημένη μάστιγα των social media.

Fuck Selfies: Ο Τζον Κλιζ και ο Ερικ Αϊντλ των Monty Python «υμνούν» τη μόδα των selfies!

Μπορεί οι Monty Python να μην υπάρχουν πια όπως τους ξέραμε, όμως το πνεύμα τους παραμένει ζωντανό και πάντα αναρχικό μέσα από τα εναπομείναντα μέλη τους.

Και μπορεί ο Τέρι Γκίλιαμ να παλεύει ακόμα με νύχια και με δόντια με τους χιμαιρικούς ανεμόμυλους της show business στην προσπάθειά του να κάνει επιτέλους πραγματικότητα τον κινηματογραφικό «Δον Κιχώτη» του, ωστόσο οι πάλαι ποτέ σύντροφοί του αποφάσισαν να τα βάλουν με έναν άλλου είδους σύγχρονο δαίμονα: τις selfies.

Διαβάστε ακόμη: Μπορεί να μην ξεκίνησε γυρίσματα αλλά ο «Δον Κιχώτης» του Τέρι Γκίλιαμ δείχνει ήδη υπέροχος

Στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο τηλεοπτικό σόου του Κόναν Ο’ Μπράιεν, ο Τζον Κλιζ και ο Ερικ Αϊντλ ερμήνευσαν «μέσα από την καρδιά τους» ένα σκωπτικό τραγουδάκι όπως αυτά που κατέκλυζαν το εμβληματικό «Ιπτάμενο Τσίρκο» τους, αφιερωμένο στη σύγχρονη μάστιγα που λέγεται selfies, βασισμένοι σε μεγάλο βαθμό στις προσωπικές εμπειρίες τους με τους φαν τους κατά τη διάρκεια των περιοδειών που πραγματοποιούν.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω, όπου λίγο πολύ ζητούν από τους θαυμαστές τους να βάλουν το selfie stick τους εκεί που ξέρουν, με άψογη πάντα ομοιοκαταληξία.


Διαβάστε ακόμη