Buzz

Δείτε την τελευταία υπόκλιση των Monty Python!

στα 10

Την προηγούμενη Κυριακή, 20 Ιουλίου, οι Monty Python oλoκλήρωσαν τις reunion παραστάσεις στο Ο2 του Λονδίνου με ένα τελευταίο τραγούδι. Δείτε το και τραγουδήστε μαζί τους «Always Look on the Bright Side of Life»...

Δείτε την τελευταία υπόκλιση των Monty Python!

Αυτός ο Ιούλιος έγραψε ιστορία. Τα εν ζωή μέλη των Monty Python - οι Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Τέρι Τζόουνς, Ερικ Αϊντλ και Μάικλ Πάλιν- έδωσαν 10 παραστάσεις σ' ένα θριαμβευτικό θεατρικό reunion του θρυλικού κωμικού γκρουπ, το οποίο άφησε εποχή. Την Κυριακή 20 Ιουλίου, κάποιοι τυχεροί βρέθηκαν στον Δαναό για να παρακολουθήσουν την live αναμετάδοση της τελευταίας (και όπως τόνισαν οι ίδιοι «τελευταίας-τελευταίας») παράστασης της ζωής τους.

Σήμερα, το rollingstone.com μάς έχει μία έκπληξη: το βιντεοσκοπημένο «αντίο» τους. Οι Monty Python, πολύ ταιριαστά, αποχαιρέτησαν το διεθνές φανατικό κοινό τους, ξεσηκώνοντας τους θεατές του Ο2 σε ένα sing along του «Always Look on the Bright Side of Life»! Φορώντας λευκά σακάκια και κρατώντας μπατόν μαέστρου, διηύθυναν αυτή τη, συγκινημένη, ορχήστρα σ'ένα πανηγυρικό φινάλε! Ο συνθέτης του τραγουδιού, Ερικ Αϊντλ, έπαιξε κιθάρα.

Οι αγαπημένοι μας βρετανοί κωμικοί, οι οποίοι είναι όλοι πάνω από 70 χρονών πλέον (357 χρονών όλοι μαζί!), υποκλίθηκαν με αυτό τον τρόπο, μία τελευταία φορά. Μόλις το τραγούδι ολοκληρώθηκε, η οθόνη του Ο2 έγραψε:

Γράχαμ Τσάπμαν 1941-1989
Monty Python 1969-2014

Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι το DVD του reunion show, το οποίο οι ίδιοι στη συνέντευξη Τύπου τους τον περασμένο Νοέμβριο είχαν υποσχεθεί στους θαυμαστές που δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήρια.


Διαβάστε περισσότερα για τους Monty Python: