Industry

Οι Monty Python είναι έτοιμοι για… «Absolutely Anything»!

στα 10

Είναι project του Τέρι Τζόουνς και είναι, μάλλον, ό,τι κοντινότερο σε νέα ταινία των Monty Python θα δούμε ποτέ!

Οι Monty Python είναι έτοιμοι για… «Absolutely Anything»!

«Μου αρέσει να έχω τους φίλους μου κοντά μου», λέει ο Τέρι Τζόουνς, που ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τον Τζον Κλιζ, τον Μάικλ Πέιλιν, τον Τέρι Γκίλιαμ και ενδεχομένως και τον Ερικ Αϊντλ στο «Absolutely Anything», την ιστορία μιας ομάδας εξωγήινων που κατακτούν τη Γη και αναθέτουν την απόλυτη διακυβέρνησή της σ’ έναν ανίδεο Αγγλο.

Οι πρώην – και πάντα – Monty Python θα δανείσουν τις φωνές τους στους εξωγήινους, αλλά ίσως και τα πρόσωπά τους, μια και η ταινία θα είναι συνδυασμός CGI και live action.

Εν τω μεταξύ, ο γιος του Τέρι Τζόουνς, Μπιλ, ετοιμάζει το «A Liar’s Autobiography», μια ταινία σε 3D animation, βασισμένη στις ηχογραφήσεις του Γκρέιαμ Τσάπμαν, του Python που έφυγε νωρίς, ο οποίος διαβάζει την αυτοβιογραφία του – σ’αυτό το φιλμ, ωστόσο, ο Ερικ Αϊντλ έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δε θα συμμετάσχει.

Το «Absolutely Anything», πάντως, εκτός από τους Monty Python έχει και ένα απροσδόκητο πρωταγωνιστή: ο Ρόμπιν Γουίλιαμς θα υποδύεται ένα σκύλο που αποδεικνύεται πιο έξυπνος και σοφός από όλους τους γήινους και εξωγήινους που τον περιβάλλουν.

Τον Αγγλο παντοκράτορα θα ενσαρκώσει ο Σαντζίβ Μπασκάρ και τους δεύτερους ρόλους αναμένεται ότι θα αναλάβουν επίσης βρετανοί ηθοποιοί.

Τo «Absolutely Anything» θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη, με σκοπό να είναι έτοιμο για τους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2013.

Tags: monty python