Buzz

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι πρόθυμος να παίξει ξανά τον «Joker»

στα 10

Αλλά αν αυτό γίνει ποτέ είναι μια άλλη ιστορία...

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι πρόθυμος να παίξει ξανά τον «Joker»

Οταν κυκλοφόρησε πριν δυο χρόνια η ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς είχε καταφέρει να αγαπηθεί αρκετά τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς, κερδίζοντας στην πορεία της 11 υποψηφιότητες για Οσκαρ, αναμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας, και πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office κάνοντάς την έτσι την πιο εισπρακτικά ακατάλληλη ταινία (R rating) όλων των εποχών.

Με την τεράστια αυτή επιτυχία φυσικά και άρχισαν να υπάρχουν συζητήσεις για ένα ενδεχόμενο σίκουελ μιας και τόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας όσο και ο πρωταγωνιστής της, Χοακίν Φίνιξ, είχαν συμφωνήσει πως υπάρχουν αρκετά ακόμα που μπορεί κάποιος να εξερευνήσει σε αυτόν τον χαρακτήρα και φήμες άρχισαν να εμφανίζονται πως η Warner έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για το σίκουελ - αν και ο Τοντ Φίλιπς είχε ξεκαθαρίσει πως ισχύει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ λέει πως το σενάριο του σίκουελ του «Μονομάχου» ήδη έχει ξεκινήσει να γράφεται

Joker top-9 607 4

Ο Φίνιξ μιλώντας στο The Playlist για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το «C’ mon C’ mon» του Μάικ Μιλς, ρωτήθηκε και για το αν οι φήμες ενός σίκουελ του «Joker» είναι πραγματικές και απάντησε πως «δεν ξέρω. Από την στιγμή που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, αρχίσαμε να… ξέρεις, πρόκειται για έναν αρκετά ενδιαφέρον χαρακτήρα. Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί του και να εξερευνήσουμε περισσότερο. Αλλά αν θα το κάνουμε ποτέ; Δεν ξέρω.»

Και μπορεί και ο Φίλιπς και ο Φίνιξ να επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αλλά η ιστορία και το Χόλιγουντ μας έχουν μάθει πως τα πάντα μπορεί να αλλάξουν αμέσως. Αλλά για την ώρα μπορούμε αν απολαύσουμε τον Φίνιξ στη νέα ταινία του Μιλς, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, αλλά και σύντομα στη νέα ταινία του Αρι Αστερ με τίτλο «Disappointment Blvd».