Buzz

«Θα παίζω στις ταινίες του ώσπου να πεθάνει!» Η Τζένιφερ Λόρενς ορκίζεται στον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

στα 10

Ο κόσμος ετοιμάζεται για λίγη «Joy» κι Τζένιφερ Λόρενς υπόσχεται στον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ το «για πάντα» της.

«Θα παίζω στις ταινίες του ώσπου να πεθάνει!» Η Τζένιφερ Λόρενς ορκίζεται στον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

«Θα κάνω τα πάντα μαζί σου μέχρι να πεθάνεις», είπε η Τζένιφερ Λόρενς στον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ στο Q&A που ακολούθησε την πρώτη προβολή του «Joy», στη Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Λόρενς κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, μαζί (και μ' ένα πασπάλισμα από Ρόμπερτ Ντε Νίρο), παίζουν σε ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, μετά τα «Silver Linings Playbook» (2012) και «American Hustle» (2013), αλλά όπως φαίνεται δε θα είναι η τελευταία - και πώς αλλιώς, μια και κάθε κινηματογραφική δουλειά των τριών τους φέρνει τις οσκαρικές υποψηφιότητες με το τσουβάλι.

Διαβάστε ακόμη: Ντελίριο. Η Τζένιφερ Λόρενς ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

joy 607

Κι η Τζένιφερ Λόρενς δεν έμεινε εκεί, στην έκφραση της αφοσίωσής της στον σκηνοθέτη της: «Ο Ντέιβιντ κι εγώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ δε θα σταματήσουμε να κάνουμε ταινίες μαζί. Τον αγαπώ τόσο πολύ που καμιά φορά, όταν μιλάω γι' αυτόν, βουρκώνω. Κοιτάξτε! Βουρκώνω. Καταλαβαίνω κάθε βλέμμα, κάθε κίνηση των ματιών, κάθε λέξη που λέει ή δεν λέει. Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.» Για την ακρίβεια, η Τζένιφερ Λόρενς τόσο πολύ αγαπάει τον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, που για χάρη του υπερέβη τη φοβία της για το τραγούδι - στο «Joy», μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Εντγκαρ Ραμίρες, η Τζένιφερ Λόρενς τραγουδά το «Somethin' Stupid», το ντουέτο που έκαναν διάσημο ο Φρανκ κι η Νάνσι Σινάτρα.

Διαβάστε ακόμη: Αστεία και βρώμικη. Ετσι θα είναι η ταινία των Τζένιφερ Λόρενς κι Εϊμι Σούμερ

joy 607

Το «Joy» είναι βασισμένo στην πραγματική ιστορία της Τζόι Μανγκάνο, ανύπαντρης μητέρας τριών κοριτσιών, μιας από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες στην ιστορία κι εφευρέτριας της «miracle mop», της σφουγγαρίστρας που στίβεται μόνη της και διευκολύνει κάθε δραστήρια νοικοκυρά! Διατρέχοντας τέσσερις γενιές με κέντρο βάρους της τον χαρακτήρα της Λόρενς που χτίζει μόνη της μια εξαιρετικά πετυχημένη επιχείρηση, το φιλμ μπλέκει το συγκινητικό με το αστείο, το δραματικό με το ελαφρύ, δείχνοντας την ίδια στιγμή μαγικό και αληθινό. Εκτός από τους Τζένιφερ Λόρενς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Εντγκαρ Ραμίρες, στο φιλμ συναντάμε και τους Νταϊάν Λαντ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι και Βιρτζίνια Μάντσεν. Το «Joy» έρχεται στις οθόνης όλου του κόσμου - και στην Ελλάδα - παραμονή Χριστουγέννων. Δείτε παρακάτω τα δυο νέα σποτάκια που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ακόμη: