Buzz

«Are you in the mood for love yet?»: Νέο τρέιλερ για το «If Beale Street Could Talk» του Μπάρι Τζένκινς

στα 10

Το τελευταίο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Μπάρι Τζένκινς («Moonlight») είναι απόλυτα ερωτεύσιμο και οδυνηρά ρομαντικό.

«Are you in the mood for love yet?»: Νέο τρέιλερ για το «If Beale Street Could Talk» του Μπάρι Τζένκινς

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Μπάρι Τζένκινς κέρδισε με το «Moonlight» τις καρδιές μας, τα Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Διασκευασμένου Σεναρίου (αλλά και δεκάδες ακόμα βραβεία), και –κυρίως– μια θέση ανάμεσα στους πιο συναρπαστικούς σύγχρονους Αμερικανούς σκηνοθέτες. Και σύντομα θα διαπιστώσουμε αν το επόμενο σκηνοθετικό του βήμα θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που έχουμε απ' αυτόν.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζέιμς Μπάλντουιν, που πρωτοδημοσιεύτηκε το 1974, το νέο φιλμ του Τζένκινς, με τίτλο «If Beale Street Could Talk», αφηγείται την ιστορία της Τις και του Φόνι, ενός νεαρού ζευγαριού που χωρίζεται βίαια όταν ο Φόνι κατηγορείται άδικα για βιασμό και φυλακίζεται. Καθώς η Τις ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί τους, ξεκινά έναν αγώνα δρόμου, με τη βοήθεια της οικογένειάς της και του δικηγόρου της, προκειμένου να βρει τα στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά του.

Διαβάστε ακόμη: H Ιζαμπέλ Ιπέρ πρωταγωνιστεί στο «Frankie» του Αϊρα Σακς

If Beale Street Could Talk 607

Τη σεναριακή διασκευή υπογράφει ο ίδιος ο Τζένκινς, ο οποίος ανανεώνει εδώ και τη συνεργασία του με τους βασικούς συντελεστές του «Moonlight», ανάμεσά τους ο διευθυντής φωτογραφίας Τζέιμς Λάξτον και ο συνθέτης Νίκολας Μπρίτελ.

Πρωταγωνιστούν οι Στέφαν Τζέιμς και Κίκι Λέιν, οι οποίοι υποδύονται τους δύο εραστές, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Κόλμαν Ντομίνγκο, Τεγιόνα Πάρις, Μάικλ Μπιτς, Ντέιβ Φράνκο, Ντιέγκο Λούνα, Πέδρο Πασκάλ, Εντ Σκράιν, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι και Ρετζίνα Κινγκ.

If Beale Street Could Talk 607

Η ταινία πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ του Τορόντο, αφήνοντας ως επί το πλείστον θετικές εντυπώσεις, κι ετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου.

Με αφορμή την επικείμενη έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους, κυκλοφόρησε και το τελευταίο της τρέιλερ, εξίσου υπέροχο με τα προηγούμενα, με μουσική υπόκρουση το «Killing Me Softly» να δίνει το οδυνηρά ρομαντικό στίγμα του.

Δείτε το στο βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

If Beale Street Could Talk 607