Buzz

H Ιζαμπέλ Ιπέρ πρωταγωνιστεί στο «Frankie» του Αϊρα Σακς

στα 10

Η καινούρια ταινία του εξαιρετικού Αμερικανού σκηνοθέτη, έχει στο κέντρο της μια υπέροχη Ευρωπαία πρωταγωνίστρια.

H Ιζαμπέλ Ιπέρ πρωταγωνιστεί στο «Frankie» του Αϊρα Σακς

Ο Αϊρα Σακς, είναι υπεύθυνος για μερικές χαμηλότονες, μα βαθιά διαπεραστικές ταινίες του σύγχρονου ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά όπως το «Η Αγάπη Είναι Παράξενη» και το «Μικροί Κύριοι», οι τελευταίες μόνο δουλειές του σε ένα απόλυτα διακριτό κινηματογραφικό αποτύπωμα.

Και κάπως έτσι κάθε καινούρια ταινία του αναμένεται με ανυπομονησία, αλλά η επερχόμενη με μια δόση μεγαλύτερη αφού σε αυτήν πρωταγωνιστεί ως πρώτη σε ένα ensemble cast καμιά άλλη από την Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Δείτε ακόμη: Η Κέιτ Μπλάνσετ ζήτησε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο αμέσως μετά τον «Κυνόδοντα»

Frankie Ιζαμπέλ Ιπέρ 607

Το φιλμ που μέχρι πρόσφατα ονομαζόταν «A Family Vacation», μα που το πρώτο πόστερ του κάνει σαφές ότι ο τίτλος είναι πλέον «Frankie», ακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας που θα δει την ζωή της να αλλάζει μέσα σε μία μέρα στην διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Γυρισμενη στην Πορτογαλία με ένα καστ που περιλαμβάνει εκτός από την Ιπέρ τους Μπρένταν Γκλίσον, Πασκάλ Γκρεγκορί, Μαρίσα Τομέι, Γκρεγκ Κινίαρ, Ζερεμί Ρενιέ και καρλότο Κότα, η ταινία είναι γραμμένη από τον ίδιο τον Σακς και τον σταθερό συνεργάτη του στο σενάριο Μαουρίτσιο Ζακαρίας.

«Δουλεψα με μερικούς από τους πιο ξεχωριστούς ηθοποιούς στον κόσμο» λέει ο Σακς «για να αφηγηθώ αυτή την ιστορία μιας οικογένειας σε κρίση. Με κάποιους από αυτούς συνεργάζομαι για πρώτη φορά, άλλοι είναι σταθεροί συνεργάτες μου για χρόνια. Το σενάριο, έχει μια σχεδόν θεατρική ποιότητα, σε αυτό εννιά ζωές ξετυλίγονται στη διάρκεια μιας μέρας και είναι θαυμάσιο ότι είχα μια τόσο ποικιλόμορφη κι έτοιμη να πάρει ρίσκα ομάδα ηθοποιών για να ζωντανέψει αυτή την ιστορία».

Η ταινία έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στην Γαλλία τον Σεπτέμβριο του 2019, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει ήδη στη λίστα μας με τις ταινίες που περιμένουμε να δούμε στις Κάννες τον Μάιο του 19.

View this post on Instagram

Wrap 30/27 It’s the end!!! Thanks for this great adventure. #cinema #production #work #irasachs #unitproductionmanager #onset #lifeonset #productionboy #arricamera #productionboy #tavaresthethirteen #afamilyvacationmovie

A post shared by Luis Tavares Alves (@tavares.the.thirteen) on

View this post on Instagram

About today's magic - I do feel blessed for sharing the plateau with the legendary @pascalgreggory and @irasachsfilm 📸@vascopimentel

A post shared by Carloto Cotta (@carlotocotta) on

Δείτε επίσης: