Buzz

Θέλατε ποτέ κάτι παραπάνω; Ο Τομ Χίντλεστον νοικιάζει διαμέρισμα στο «High-Rise»

στα 10

Το περιμέναμε με ανυπομονησία και δεν απογοητεύει. Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Μπεν Γουίτλι.

Θέλατε ποτέ κάτι παραπάνω; Ο Τομ Χίντλεστον νοικιάζει διαμέρισμα στο «High-Rise»

Αν υπάρχει ένας σύγχρονος σκηνοθέτης που δεν έχει γνωρίσει την δόξα που του αναλογεί, τότε αυτός είναι αναμφίβολα ο Μπεν Γουίτλι, ο ιδιοφυής Βρετανός που εδώ και χρόνια κάνει ταινίες που δεν μοιάζουν παρά μόνο με το δικό του σινεμά κερδίζοντας στην πορεία ένα μικρό μα φανατικό κύκλο θαυμαστών.

Ταινίες όπως το «Kill List», το «Sightseers» και το πιο πρόσφατο «A Field in England» μπορεί να επιβεβαίωσαν το ταλέντο του, όμως μοιάζει να είναι το «High-Rise» αυτή που θα ανοίξει το σινεμά του σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

high-rise 607

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Τζέι Τζι Μπάλαρντ, το φιλμ διαδραματίζεται σε έναν (ρετρο) φουτουριστικό ουρανοξύστη, γεμάτο πολυτελή διαμερίσματα, ο οποίος μοιάζει με το καταφύγιο των τυχερών πλούσιων ενοίκων του που μπορούν να αγοράσουν ένα διαμέρισμα εκεί, μα που γρήγορα θα γίνει ο εφιάλτης τους.

Με τον Τομ Χίντλεστον, τον Τζέρεμι Αϊρονς, την Σιένα Μίλερ, τον Λουκ Εβανς και την Ελίζαμπεθ Μος στους βασικούς ρόλους κι ένα τρέιλερ που υπόσχεται στυλιζαρισμένη '70ς ομορφιά και μια γερή (και πολιτική) δόση τρόμου, το πρώτο τρέιλερ του «High Rise», δείχνει απλά ακαταμάχητο.


High rise 607

Δείτε πιο κατω ένα δεύτερο, ακόμη πιο εντυπωσιακό τρείλερ


Δείτε ακόμη:

high-rise poster 607