Buzz

«Sightseers». Νέα ταινία για τον Μπεν Γουίτλι μετά το «Kill List»

στα 10

Με το «Kill List» υπεγραψε την πιο wtf? ταινία τρόμου που είδαμε εδώ και χρόνια. Το «Sightseers»υπόσχεται ότι θα είναι κωμωδία. Αλλά θα χρειαστεί να το δούμε πρώτα για να τον πιστέψουμε.

«Sightseers». Νέα ταινία για τον Μπεν Γουίτλι μετά το «Kill List»

Η πρώτη του ταινία «Down Terrace» γυρίστηκε το 2010 μέσα σε οχτώ μέρες, για 8 χιλιάδες λίρες. Το «Kill List» ακολούθησε μόλις ένα χρόνο μετά και πριν προλάβει καν να ολοκληρώσει τον γύρο των φεστιβάλ του πλανήτη, ο Μπεν Γουίτλι έχει έτοιμη μια ακόμη ταινία.

Το «Shightseers» είναι ένα road movie για ένα ζευγάρι κατασκηνωτών που ταξιδεύουν με το τροχόσπιτο τους στην αγγλική εξοχή. Κι αν δεν βλέπετε τίποτα παράξενο ως εδώ, ή τίποτα που να θυμίζει μια ταινία του Γουίτλι, ΟΚ, οι ήρωες είναι ελαφρώς ψυχοπαθείς, εφόσον δεν διστάζουν να ξεφορτωθούν (για πάντα) οποιονδήποτε τους εκνευρίζει.

Ο σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι η ταινία δεν θα είναι τόσο σκοτεινή όσο το «Kill List», αν κι όπως πολύ σωστά λέει «θα έπρεπε να πυροβολήσω ένα παιδί στο κεφάλι ζωντανά στην τηλεόραση για να κάνω κάτι πιο σκοτεινό». Υπόσχεται πάντως ότι το φιλμ θα έχει «το ίδιο μαύρο χιούμορ και την ίδια κοσμοθεωρία», αν κι όπως λέει «είναι μια μάλλον ρομαντική ταινία, μια ερωτική ιστορία» ακόμη κι αν πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν στην διάρκειά της.

Οι πρωταγωνιστές του Στιβ Οραμ και Αλις Λόου, έχουν γράψει μαζί με τον Γουίτλι το σενάριο βασισμένοι σε μια μικρού τους μήκους, ενώ και ο Εντγκαρ Ράιτ βρίσκεται αναμειγμένος στην παραγωγή του φιλμ, το οποίο υπόσχεται να θυμίζει το «Honeymoon Killers» του Ρίτσαρντ Καστλ και να μην έχει «καμιά απολύτως αίσθηση ηθικής». Ακούγεται υπέροχο!