Buzz

Βουτιά σε σκοτεινά νερά. Τρέιλερ για το «Evolution» της Λουσίλ Χατζιχαλίλοβιτς

στα 10

Καιρός για τη γαλλίδα σκηνοθέτη να βγει από τη σκιά του συζύγου της Γκασπάρ Νοέ!

Βουτιά σε σκοτεινά νερά. Τρέιλερ για το «Evolution» της Λουσίλ Χατζιχαλίλοβιτς

Στην πρώτη ταινία της Λουσίλ Χατζιχαλίλοβιτς «Innocence», τα κορίτσια ενός μυστηριώδους οικοτροφείου έπαιρναν μυστηριώδη μαθήματα για την ενήλικη ζωή και οι νέες μαθήτριες έφταναν στο σχολείο μέσα σε φέρετρα.

Κατά κάποιο τρόπο το «Evolution» μοιάζει να αποτελεί κάποιου είδους συνέχεια εκείνης της ταινίας (κι ας μεσολάβησαν 11 χρόνια από τότε), αφού διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο νησί στο οποίο κατοικούν μόνο γυναίκες κι ανήλικα αγόρια, ασθενείς σε ένα παράξενο νοσοκομείο στο οποίο δέχονται μια σειρά από θεραπείες.

Οταν ο Νικόλά θα αρχίσει να υποπτεύεται ότι η μητέρα του του λέει ψέμματα για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί, θα ανακαλύψει τι ακριβώς κάνουν οι γυναίκες μεταξύ τους ρο βράδυ στην παραλία, κι ένας εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορεί να ξυπνήσει θα αρχίσει να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του.

Δείτε το τρέιλερ του φιλμ πιο κάτω το οποίο ελπίζουμε ότι θα βγάλει επιτέλους την Λουσίλ από την σκιά τoυ συζύγου της Γκασπάρ Νοέ, ειδικά αφού το «Evolution» μοιάζει να είναι αναμφίβολα πολύ καλύτερη ταινία από το «Love»...

evolution 607 evolution 607 evolution 607


Δείτε εδώ το βρετανικό τρέιλερ για την ταινία και την έξοδό της τον Απρίλιο του 2016:


Δείτε ακόμη: