Buzz

Η Ρούνι Μάρα κι ο Ανταμ Ντράιβερ στη νέα ταινία του Λεός Καράξ;

στα 10

Ναι, παρακαλούμε!

Η Ρούνι Μάρα κι ο Ανταμ Ντράιβερ στη νέα ταινία του Λεός Καράξ;

Πέρασαν πάνω από τρία χρόνια απ όταν ο Λεός Καράξ έκανε την τελευταία ταινία του, το αριστουργηματικό «Holy Motors» το οποίο περιείχε μια υπέροχη «μουσική σκηνή» με την Κάιλι Μινογκ, κάτι που μας έκανε να σκεφτούμε πως ίσως ήταν μια εξαιρετική ιδέα να βλέπαμε κάποτε ένα μιούζικαλ σκηνοθετημένο από εκείνον.

Κι όταν οι Sparks πριν από μερικούς μήνες ανέφεραν ότι δουλεύουν σε ένα project με τον Καράξ, η ιδέα έπαψε να μοιάζει τόσο τρελή. Τώρα το περιοδικό Les Inrockuptibles αναφέρει πως όχι μόνο η ιδέα προχωράει, αλλά και πως η Ρούνι Μάρα κι ο Ανταμ Ντράιβερ μιλούν ήδη με τον σκηνοθέτη για να αναλάβουν τους βασικούς ρόλους σε αυτή την ταινία που ακόμη δεν έχει τίτλο και για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω.

Εκτός ίσως από το γεγονός ότι το μπάζετ θα αγγίζει τα 12 εκατομμύρια Ευρώ, κάτι που κάνει την χρηματοδότησή του φιλμ, κάπως πιο δύσκολη, αλλά με δυο ονόματα σαν αυτά της Μάρα και του Ντράιβερ, τα πράγματα μοιάζουν κάπως πιο εύκολα.

Η Καρολίν Σαμπετιέ, διευθυντής φωτογραφίας του Καράξ και στο «Holy Motors» θα είναι παρούσα κι εδώ, ενώ ο Ράσελ Μελ ένας εκ των δυο Sparks, ο οποίος δουλεύει σε ένα ακόμη μιούζικαλ με τον Γκάι Μάντιν δήλωνε πως η ταινία του Καράξ δεν θα είναι ένα «χολιγουντιανού στιλ μιούζικαλ, αλλά ένα φιλμ όπου η ιστορία εξελίσσεται μέσα από διαλόγους που εκφέρεται με έναν στιλιζαρισμένο σχεδόν τραγουδιστό τρόπο».

Δείτε ακόμη: