Buzz

Ακούστε το «Who Were We?» της Κάιλι Μινόγκ από το «Holy Motors» του Λεός Καράξ!

στα 10

Γραμμένο από τον Νιλ Χάνον των Divine Comedy σε στίχους του Λεός Καράξ, το «Who Were We?» είναι κάτι παραπάνω από ένα υπέροχο τραγούδι. Είναι η καρδιά του «Holy Motors», η ίσως καλύτερη σκηνή του και μια βαθιά εξομολόγηση για το ποιοί είμαστε και που πάμε...

Ακούστε το «Who Were We?» της Κάιλι Μινόγκ από το «Holy Motors» του Λεός Καράξ!

Δεν θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα. Ούτε για το σε ποια σκηνή ακούγεται το τραγούδι αυτό, ούτε τι σημαίνει για τους ήρωες της ταινίας και τον ίδιο τον Λεός Καράξ.

Οπως δεν αποκαλύψαμε πολλά ούτε όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με το «Holy Motors» στο Φεστιβάλ Καννών (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Οχι, όπως νομίζουν πολλοί, επειδή είναι δύσκολο να περιγράψεις τι ακριβώς συμβαίνει στην ταινία του Καράξ, αλλά γιατί είναι αλλιώς να μπεις στην αίθουσα απροετοίμαστος και να βρεθείς αντιμέτωπος με μια από τις πιο δυνατές κινηματογραφικές εμπειρίες των τελευταίων χρόνων.

Καλύτερα, λοιπόν, που το παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο είναι βγαλμένο μέσα από την ταινία, αλλά χωρίς εικόνα. Μόνο με τη μουσική του Νιλ Χάνον, τους στίχους του Λεός Καράξ και την ερμηνεία της Κάιλι Μινόγκ.

Ακούστε το δυνατά!

Διαβάστε περισσότερα για το «Holy Motors», δείτε το αφιέρωμα του Flix στον Λεός Καράξ και υπομονή μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, όπου η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες από τη StraDa Films.