Buzz

Η σωστη ταινία στον σωστό άνθρωπο! Ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς δια χειρός Ααρον Σόρκιν!

στα 10

Οποιος δεν ανυπομονεί ήδη για μια βιογραφία του Στιβ Τζομπς, γραμμένη από τον Ααρον Σόρκιν και σκηνοθετημένη από τον Ντέιβιντ Φίντσερ, ας ψαχτεί γενικώς...

Η σωστη ταινία στον σωστό άνθρωπο! Ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς δια χειρός Ααρον Σόρκιν!

Το The Hollywood Reporter αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Φίντσερ βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει το πολυαναμενόμενο biopic του Στιβ Τζομπς που έχει γράψει ο Ααρον Σόρκιν με τη βοήθεια του συνεργάτη του Τζομπς, Στιβ Βόσνιακ.

Ναι, σε αυτό το σημείο (αν δεν το έχετε ήδη ξεχάσει) ξεχάστε για πάντα το «Jobs» με τον Αστον Κούτσερ, γιατί η προϋπηρεσία των Φίντσερ - Σόρκιν στη βιογραφία μεγάλων ανδρών φέρει το όνομα «Social Network» και προσθέστε στα δεδομένα που ήδη έχουμε την ομολογία του Σόρκιν πως το σενάριο του δεν είναι μια παραδοσιακή βιογραφία, αλλά στηρίζεται σε τρεις σημαδιακές χρονολογίες του Τζομπς (τα λανσαρίσματα του Mac - 1984, του NeXT - 1997 και του iPod - 2001) πάνω στις οποίες χτίζει το πορτρέτο ενός επιδραστικού επιχειρηματία της εποχής μας.

Διαβάστε εδώ όλα όσα έχει αποκαλύψει ο Ααρον Σόρκιν για το σενάριο της βιογραφίας του Στιβ Τζομπς.

Για την ώρα ο Φίντσερ απασχολείται με το «House of Cards», το αβέβαιο μέλλον του σίκουελ του «The Girl With the Dragon Tattoo», το «Utopia» που ετοιμάζει για το ΗΒΟ και φυσικά τη νέα του ταινία, το «Gone Girl» με τον Μπεν Αφλεκ.

UPDATE Μάρτιος 2014: Ο Ντέιβιντ Φίντσερ δήλωσε πως θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της βιογραφία του Στιβ Τζομπς, μόνο αν τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυθεί ο Κρίστιαν Μπέιλ. Οσο γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του Μπέιλ.

Διαβάστε ακόμη: