Industry

Νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

στα 10

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, διορίστηκαν τα δύο νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, διορίστηκαν τα δύο νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου που ουσιαστικά αντικαθιστούν τις Τζένη Αρσένη και Ρέα Βάλντεν, οι οποίες και παραιτήθηκαν τον Νοέμβριο του 2017.

Τα νέα μέλη είναι ο Κωνσταντίνος Δήμος, που όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας με 24χρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις και υπεύθυνος προγράμματος σε τηλεοπτικούς σταθμούς, μέλος επιτροπών κινηματογραφίας της ΕΡΤ ΑΕ, Πρόεδρος της επιτροπής Μικροφίλμ, Εκπρόσωπος της ΕΡΤ ΑΕ στο ΕΚΚ, στο Φεστιβάλ Δράμας και Θεσσαλονίκης και ο διευθυντής Φωτογραφίας Αργύρης Θέος.

Ετσι το πλήρες πλέον - και ανδροκρατούμενο εκτός από την παρουσία μιας γυναίκας, γεγονός που οφείλουμε να σημειώσουμε στην εποχή μας - Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου λειτουργεί με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, Αντιπρόεδρος ο Κώστας Καρποζήλος και μέλη η Ελισσάβετ Χρονοπούλου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Σόλων Ξενόπουλος, ο Κωνσταντίνος Δήμος και ο Αργύρης Θέος.

Διαβάστε ακόμη: Αναζητείται Γενικός Διευθυντής (ξανά) στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου


Διαβάστε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με το διορισμό νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Κ.:

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου, διορίστηκαν δύο νέα μέλη στο Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ), σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Δήμο, Σύμβουλο Επικοινωνίας με 24χρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις και υπεύθυνο προγράμματος σε τηλεοπτικούς σταθμούς, μέλος επιτροπών κινηματογραφίας της ΕΡΤ ΑΕ, Πρόεδρο της επιτροπής Μικροφίλμ, Εκπρόσωπο της ΕΡΤ ΑΕ στο ΕΚΚ, στο Φεστιβάλ Δράμας και Θεσσαλονίκης και τον Αργύρη Θέο, Διευθυντή Φωτογραφίας σε κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει με τη λήξη της θητείας των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.


Διαβάστε ακόμη