Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2018: Τελικά, τι ήθελε να πει ο Τόμι Γουαϊζό;

στα 10

Ο Τζέιμς Φράνκο έμοιασε να του στέρησε την ευκαιρία. Αλλά ο Τόμι Γουαϊζό βρήκε τρόπο να μοιραστεί όσα ήθελε να πει στις Χρυσές Σφαίρες για το «The Disaster Artist»!

Χρυσές Σφαίρες 2018: Τελικά, τι ήθελε να πει ο Τόμι Γουαϊζό;

Ηταν από τις πιο meta στιγμές της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2018: Τη στιγμή που ο Τζέιμς Φράνκο, παρέα με τον αδελφό του, Ντέιβ Φράνκο, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο α' ανδρικού ρόλου για το «The Disaster Artist», ο εμπνευστής της ταινίας, σκηνοθέτης και παραγωγός και πρωταγωνιστής και... τα πάντα του «The Room», Τόμι Γουαϊζό, ανέβηκε επίσης στη σκηνή, πλησίασε στο μικρόφωνο για να μιλήσει, αλλά το χέρι του Φράνκο τον έκοψε, σε μια αναπαράσταση δευτερολέπτων ολόκληρης, θα έλεγε κανείς, της ζωής του Γουαϊζό.

Δείτε ακόμη: Χρυσές Σφαίρες 2018 - Ολοι οι ευχαριστήριοι λόγοι της χρυσής βραδιάς σε βίντεο

disaster artist 607

Πολλοί μείναμε με την απορία του τι θα έλεγε από σκηνής ο Γουαϊζό και οι Los Angeles Times μας λύνουν την απορία, δίνοντάς του την ευκαιρία να εκφραστεί. Να τι ήθελε να πει ο Τόμι Γουαϊζό στο κοινό των Χρυσών Σφαιρών: «Εάν πολλοί άνθρωποι αγαπούσαν ο ένας τον άλλον, ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος για να ζεις. Δείτε το "The Room", διασκεδάστε και ν' απολαμβάνετε τη ζωή. Το Αμερικάνικο Ονειρο είναι ζωντανό κι είναι αληθινό.» Οσο για τον Τζέιμς Φράνκο και τον τρόπο με τον οποίο έδωσε ξανά ψυχή στην ταινία του και στον ίδιο, ο Γουαϊζό δήλωσε, «Εκανε εξαιρετική δουλειά, μιλώντας ως σκηνοθέτης κι ως ηθοποιός. Νομίζω έκανε μεγάλη προσπάθεια, που κάποιες φορές απ' έξω είναι τρομερά δύσκολο να το καταλάβεις. Τα πήγε καλά με την προφορά. Ο αδελφός του, ο Ντέιβ, τα πήγε κι αυτός καλά. Μελέτησαν πραγματικά τους χαρακτήρες. Αλλά δεν ξέρει να πετάξει την μπάλα, αυτό είναι σίγουρο!»

Περισσότερες Χρυσές Σφαίρες 2018: