Buzz

H νέα, τρομακτική μεταμόρφωση του ΜάθιουΜακΚόναχεϊ χτυπάει φλέβα... χρυσού!

στα 10

Ξεχάστε τους κοιλιακούς και την ωραία κώμη του. Στη νέα του ταινία με τίτλο «Gold», o Μάθιου ΜακΚόναχεϊ μεταμορφώνεται ξανά για ένα ακόμη ρόλο που θα προστεθεί στο πρόσφατο «οσκαρικών προδιαγραφών» σερί του.

H νέα, τρομακτική μεταμόρφωση του ΜάθιουΜακΚόναχεϊ χτυπάει φλέβα... χρυσού!

To «Gold», η νέα ταινία του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες προκαλεί ήδη το θαυμασμό, όχι γιατί υπογράφεται σκηνοθετικά από τον νικητή του Οσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για το «Traffic» Στίβεν Γκέιγκαν, αλλά κυρίως γιατί μετά από πολλές περιπέτειες (παραγωγής) μοιάζει πλέον να είναι πραγματικότητα και επίσης διαθέτει ένα μεταμορφωμένο ΜάθιουΜακ Κόναχεϊ σε μεγάλη φόρμα.

Η ταινία που κατά καιρούς είχε συνδεθεί με τα ονόματα των Μάικλ Μαν, Πολ Χάγκις, Σπάικ Λι και τον Κρίστιαν Μπέιλ ως πρωταγωνιστή, αφηγείται την ιστορία ενός επιχειρηματία τυχοδιώκτη που ενώνει τις δυνάμεις του με έναν γεωλόγο προκειμένου να βρει χρυσό στην αχαρτογράφητη ζούγκλα της Ινδονησίας. Μαζί με τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ πρωταγωνιστούν ο Εντγκαρ Ραμίρεζ, η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, ο Κόρεϊ Στολ, ο Μπρους Γκρίνγουντ και ο Τόμπι Κέμπελ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Να γιατί ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ είχε μούσια και μακριά μαλλιά στα Οσκαρ

Gold 607

Η πρώτη φωτογραφία από την ταινία που βλέπετε παραπάνω, αλλά κυρίως οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη αποκαλύπτουν έναν αγνώριστο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, ο οποίος μετά το Οσκαρ του «Dallas Buyers Club» ξέρει να μεταμορφώνεται με τρόπο τρομακτικό. Το «Gold» θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2016, για να αποφασίσουμε αν η θυσία του Μακ Κόναχεϊ (και αναφερόμαστε στους κοιλιακούς τους...) άξιζε τον κόπο.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ αποκτά το άστρο του στο Hollywood Walk of Fame. Και μας τα λέει κι ωραία

Gold 607

Gold 607

Gold 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: