Buzz

Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη (κι ας άργησε): πάρτε τους Ghostbusters σπίτι σας!

στα 10

Μετά τον «Dude», τώρα κι ο Μπιλ Μάρεϊ σε πακέτο για το σπίτι; Ναι, παρακαλούμε πολύ!

Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη (κι ας άργησε): πάρτε τους Ghostbusters σπίτι σας!

Οχι οι συλλεκτικές κούκλες δεν ανήκουν απαραίτητα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Πολύ έξυπνα οι κατασκευαστικές εταιρίες προσφέρουν τις μινιατούρες κι άλλων ηρώων - κι όχι μόνο υπερηρώων.

Mετά τον πολύ επιτυχημένο «Dude» του «Big Lebowski», έρχονται και κάποιες ακόμα μινιατούρες, που συνοδεύουν το merchandise πολυαναμενόμενης ταινίας.

Δείτε κι αυτό: Who you gonna call? Οι «παλιοί» απαντούν στο αγωνιώδες τηλεφώνημα του νέου trailer του «Ghostbusters: Afterlife»

ghostbusters afterlife figures

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του «Ghostbusters: Afterlife» του Τζέισον Ράιτμαν, κατασκευαστική εταιρία κυκλοφορεί τις συλλεκτικές κούκλες, όχι μόνο των νέων πρωταγωνιστών αλλά και του θρυλικού παλιού κασ!

Κι αυτό γιατί το ξέρουν πολύ καλά: η επιτυχία της νέας ταινίας βασίζεται κατά πολύ στην νοσταλγία για την αυθεντική των 80ς. Αλλωστε και το νέο trailer που κυκλοφόρησε τελειώνει με την υπόσχεση: θα δούμε και τους παλιούς, έστω για ένα cameo.

ghostbusters figures 2

Nα θυμίσουμε ότι η υπόθεση του «Ghostbusters: Afterlife» θέλει μία μητέρα να φτάνει με τα παιδιά της σε μία μικρή κωμόπολη της Αμερικής για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους εκεί. Μόνο που η πόλη αυτή δονείται συνεχώς από μικροσεισμούς, που όπως εξηγεί ο καθηγητής πατέρας φίλων των παιδιών, δεν έχει λογική εξήγηση: δεν είναι χτισμένη πάνω σε κάποιο ρήγμα. Τα παιδιά φυσικά θα ανακαλύψουν την πηγή του κακού, θα ξαναξυπνήσουν τα φαντάσματα και θα μάθουν ποιος ήταν... ο παππούς τους!

Διαβάστε περισσότερα: