Buzz

Δείτε τον Μπιλ Μάρεϊ να αντιδρά στη σκηνή με το μικρό μαρσμέλοου από την ταινία «Ghostbusters: Afterlife»

στα 10

Ισως το πιο γλυκό βίντεο που θα δείτε σήμερα.

Δείτε τον Μπιλ Μάρεϊ να αντιδρά στη σκηνή με το μικρό μαρσμέλοου από την ταινία «Ghostbusters: Afterlife»

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα μικρό κλιπ από τη νέα ταινία «Ghostbusters: Afterlife», που έδειχνε τον Πολ Ραντ να συναντά ένα μικρό μαρσμέλοου φαντασματάκι στους διαδρόμους ενός σουπερμάρκετ. Και τώρα κυκλοφόρησε ένα μικρό βίντεο με τον Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα δυο πρώτα «Ghostbusters», να αντιδρά βλέποντας τη συγκεκριμένη αυτή σκηνή μαζί με τον Αϊβαν Ράιτμαν, παραγωγό της ταινίας αλλά και σκηνοθέτη των δυο προηγούμενων ταινιών της σειράς.

Ο Μάρεϊ φαίνεται πως λατρεύει τη μικρή και γλυκιά αυτή εμφάνιση του μεγάλου κακού της πρώτης ταινίας, αφήνοντας να ξεσπάσει ένα γνήσιο και εγκάρδιο γέλιο και ένα χαμόγελο μένει στο πρόσωπό του για όλη τη διάρκεια της σκηνής. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Ράιτμαν, ο οποίος είχε δηλώσει παλιότερα πως είναι περήφανος για τν δουλειά του σκηνοθέτη και γιου του, Τζέισον.

Διαβάστε ακόμα: Μπιλ Μάρεϊ για το «Ghostbusters» franchise: «Ο μοναδικός λόγος ενός sequel είναι το χρήμα»

ghostbusters 607

H υπόθεση θέλει μία μητέρα να φτάνει με τα παιδιά της σε μία μικρή κωμόπολη της Αμερικής για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους εκεί. Μόνο που η πόλη αυτή δονείται συνεχώς από μικροσεισμούς, που όπως εξηγεί ο καθηγητής πατέρας φίλων των παιδιών, δεν έχει λογική εξήγηση: δεν είναι χτισμένη πάνω σε κάποιο ρήγμα. Τα παιδιά φυσικά θα ανακαλύψουν την πηγή του κακού, θα ξαναξυπνήσουν τα φαντάσματα και θα μάθουν ποιος ήταν... ο παππούς τους!

Η ταινία «Ghostbuster: Afterlife» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου αλλά για την ώρα ας απολαύσουμε την εξίσου γλυκιά αντίδραση των Μπιλ Μάρεϊ και Αϊβαν Ράιτμαν παρακάτω.