Buzz

Φλόρενς Πιου, Μπένι Σάφντι και Ράμι Μάλεκ στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Oppenheimer»

στα 10

Το καστ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν συνεχίζει να μεγαλώνει.

Φλόρενς Πιου, Μπένι Σάφντι και Ράμι Μάλεκ στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Oppenheimer»

Το καστ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν για τον δημιουργό της ατομικής βόμβας Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ συνεχίζει να μεγαλώνει.

Μετά τις ανακοινώσεις πως ο Κίλιαν Μέρφι θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Οπενχάιμερ, η Εμιλι Μπλαντ θα παίξει τον ρόλο της συζύγου του, και οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον οι οποίοι θα παίξουν τους Λούις Στράους, τον πρόεδρο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, και τον Αντιστράτηγο Λέσλι Γκρόουβς αντίστοιχα, στο καστ έρχονται να προστεθούν και η Φλόρενς Πιου, η οποία θα παίξει τον ρόλο της Τζιν Τάτλοκ, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει μια σχέση με τον Οπενχάιμερ, ο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος θα παίξει έναν επιστήμονα και ο Μπένι Σάφντι, ο οπίος θα παίξει τον Εντουαρντ Τέλερ έναν Ούγγρο φυσικό που είναι γνωστός ως ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου και μέλος του Manhattan Project.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντενί Βιλνέβ πιστεύει πως το «Tenet» είναι αριστούργημα

christopher nolan main

Την ταινία με τίτλο «Oppenheimer» έχει αναλάβει να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το στούντιο της Universal, το οποίο από ότι φαίνεται θα είναι και το νέο κινηματογραφικό σπίτι του Νόναλ μετά και την αποχώρησή του από την Warner, στις 21 Ιουλίου 2023. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Νόλαν ασχολείται με το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε ταινία του. Το «Dunkirk», το οποίο επικεντρώνοντας στην διάσωση βρετανών στρατιωτών από την Δουνκέρκη της Γαλλίας, του έδωσε την πρώτη του υποψηφιότητα για Οσκαρ σκηνοθεσίας.