Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

στα 10

Το Flix προτείνει τι να δείτε σήμερα στο σπίτι.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

Οσο δεν μπορούμε να πάμε σινεμά, δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες (και σειρές). Και επιλέγουμε για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς



Μακριά απ’ τον Κόσμο του Τζιόρτζιο Ντιρίτι

Ο Ελιο Τζερμάνο ενσαρκώνει τον ζωγράφο Αντόνιο Λιγκάμπουε, έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Ο Τόνι, γιος Ιταλού μετανάστη, σωματικά παραμορφωμένος και με ψυχικά προβλήματα, ζει για χρόνια στην απόλυτη φτώχεια, βιώνοντας την περιθωριοποίηση. Ομως βρίσκει το απόλυτο καταφύγιο στη ζωγραφική. Βραβείο ανδρικής ερμηνείας για τον Ελιο Τζερμάνο στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου, online από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.


H Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς του Γιάννη Οικονομίδη

O θρασύδειλος Ηρακλής, επαρχιώτης επιχειρηματίας, σχεδιάζει να εκδικηθεί τη γυναίκα του Ολγα που τον κερατώνει με τον Μάνο, πρώην λαϊκό τροβαδούρο και νυν ιδιοκτήτη τοπικού σκυλάδικου. Για την τιμή όχι μόνο του ανδρισμού του, αλλά και του σακ βουαγιάζ με το εκατομμύριο που αφαίρεσε η μοιχαλίδα από τις κρυψώνες στο σπίτι. Οι μαμάδες εκατέρωθεν μπλέκουν μανιπουλαριστικά στη βεντέτα, το ίδιο και τυχοδιώκτες, απατεώνες και παράγοντες τοπικοί, μαζί και εκτελεστές εισαγόμενοι. Είναι αμφίβολο αν έστω κι ένας θα ξεφύγει από τον μύλο των προδοσιών και των αναμετρήσεων. Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη μετά από την επιτυχημένη της πορείας στις αίθουσες όλο το 2020, φτάνει στο σπίτι σας για δύο ακόμη... ερωτευμένες ημέρες. Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να δείτε την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» online.


Αγρυπνος στο Σιάτλ της Νόρα Εφρον

Ο Σαμ ζει με τον μικρό του γιο στο Σιατλ και πενθεί τη σύζυγό του που πέθανε. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Τζόνα τηλεφωνεί σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και πείθει τον μπαμπά του να βγει στον αέρα να μιλήσει για τη σύζυγος του. Εκατοντάδες γυναίκες από όλη τη χώρα που ακούνε την εκπομπή και συγκινούνται από την ιστορία του και του στέλνουν γράμματα. Μία από τις ακροάτριες είναι η Αννι, ρεπόρτερ εφημερίδας που του γραφεί ένα γράμμα προτείνοντας συνάντηση τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά δεν το στέλνει. Η συντάκτρια της Μπέκι όμως στέλνει το γράμμα και την Αννι στο Σιάτλ για να κάνει ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις ραδιοφωνικές εκπομπές.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.15 στον ΑΝΤ1.


Pretty Woman του Γκάρι Μάρσαλ

Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Λιούις έχει μόλις φτάσει στο Λος Άντζελες για μια επιχειρηματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για τη σωστή διαδρομή, θα πέσει τυχαία πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ, η οποία είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει. Όχι φυσικά χωρίς κάποιο αντίτιμο, αφού δε συνηθίζει να κάνει ποτέ κάτι δωρεάν. Κεραυνοβολημένος από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ο Έντουαρντ το προχωρά ένα βήμα παραπάνω και της προτείνει να γίνει η συνοδός του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα βρίσκεται εκεί. Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαστεί. Η' τουλάχιστον, έτσι νομίζει.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στον ALPHA.


Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας 3 του Ντιν ΝτεΜπλουά

Ενώ ο Φαφούτης ανακαλύπτει τον έρωτα, ο Ψάρης καλείται να οδηγήσει τους δράκους στο μυθικό «Χαμένο Κόσμο», ένα απρόσιτο βασίλειο όπου θα είναι ασφαλείς απέναντι στο μοχθηρό και παντοδύναμο Γκρίμελ, που απειλεί να τους αιχμαλωτίσει. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για το «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας 3».

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένο και με ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix.


Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη της Τζόαν Τσεν

Ο Γουίλ, ένας γοητευτικός μεσήλικας και επιτυχημένος σεφ γνωστού εστιατορίου της Νέας Υόρκης, με πολλές κατακτήσεις και πλούσια ερωτική ζωή, αποφεύγει τις δεσμεύσεις μέχρι που γνωρίζει τη Σάρλοτ, μία κοπέλα 21 χρονών με ελεύθερο πνεύμα. Ο Γουίλ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη Σάρλοτ αλλά περιμένει ένα ακόμη γρήγορο κι εύκολο ρομάντζο. Όταν όμως η Σάρλοτ αρρωσταίνει και οι γιατροί της δίνουν έναν χρόνο ζωής, ο Γουίλ κινεί γη και ουρανό για να τη σώσει.

Η ταινία προβάλλεται στο ΕΡΤFlix.


Ο Ηλίθιος του Γιούρι Μπίκοφ

Eνας υδραυλικός, ο αθώος και ιδεαλιστής Ντίμα αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του μελετώντας για να γίνει μηχανικός. Eνα βράδυ πηγαίνοντας σε μια εργατική πολυκατοικία για μια διαρροή αντιλαμβάνεται ότι το πολυώροφο κτίριο όπου στοιβάζονται δεκάδες οικογένειες πρέπει να εκκενωθεί γιατί υπάρχει άμεσος κίνδυνος να καταρρεύσει. Τρέχει να ειδοποιήσει τη δήμαρχο και τις δημοτικές αρχές, όμως καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Ντίμα περνάει όλη τη νύχτα κυνηγώντας τους διεφθαρμένους τοπικούς αξιωματούχους σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει εκείνους που η καλή κοινωνία έχει αποφασίσει να ξεχάσει. Διαβάστε την γνώμη του Flix για τον «Ηλίθιο».

Η ταινία προβάλλεται στο Cinobo.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς