Industry

Γιορτάστε του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

στα 10

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τις on line προβολές της «Μπαλάντας» του Γιάννη Οικονομίδη. Διαβάστε περισσότερα!

Flix Team
Γιορτάστε του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», η τελευταία ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, έκανε την πρεμιέρα της σε sold-out προβολές, αναγκάστηκε να τις σταματήσει λόγω ανοιξιάτικου lock-down και επανήλθε δυναμικά στα θερινά, όπου κι εκεί γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και την αγάπη του κοινού.

Πιστός στο ύφος και τη σήμα-κατατεθέν κινηματογραφική του γραφή, ο Οικονομίδης έβαλε στοίχημα με το είδος της μαύρης κωμωδίας και το κέρδισε: «γκανγκστερικά στοιχεία, δράση, έρωτας, ιδρώτας, πόθος, σπέρμα – είναι όλα μέσα. Και αρκετό μαύρο χιούμορ.» όπως λέει κι ο ίδιος.

Μετά την οnline επιτυχία της τον Δεκέμβριο, η «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας με μειωμένο εισιτήριο! Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για όλους το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου μέσω της Viva.gr

Μπορείτε να απολαύστε την ταινία από την άνεση του σπιτιού σας και σε Ultra HD ποιότητα (4Κ) με δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για Κωφούς και Βαρήκοους.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα:


Χρήσιμες Πληροφορίες για την online προβολή της «Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς»

Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ.
Η ταινία θα προβάλλεται στις 18.00 και στις 22.00. Ωστόσο ο θεατής θα έχει περιθώριο να την δει για άλλες τέσσερις ώρες μετά την ώρα έναρξης .

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης  

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας. Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα "Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου. (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.) Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας. Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση. | Προσοχή: Το video θα είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες εντός Ελλάδας. | Σημείωση: Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου σας έως και 4 ώρες μετά την έναρξη.

Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς poster