Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 9 Μαΐου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 9 Μαΐου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


It main

Το Αυτό (It) του Αντι Μουσιέτι

To φιλμ ξετυλίγει την ιστορία επτά παιδιών, που μεγαλώνουν στην αμερικανική κωμόπολη του Ντέρι, στην πολιτεία Μέιν, και έχουν δημιουργήσει την «Λέσχη των Χαμένων», καθώς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έχουν περιθωριοποιηθεί από τις παρέες των συνομηλίκων τους. Την ίδια στιγμή, το Ντέρι είναι το λημέρι ενός διαβολικού κλόουν, του Πένιγουαϊζ, που κάθε 27 χρόνια, βγαίνει από τους υπονόμους της πόλης, αρπάζει παιδιά και σπέρνει τον τρόμο στην πόλη.

Το διάσημο best-seller του Στίβεν Κινγκ γίνεται για πρώτη φορά κινηματογραφική ταινία και σπέρνει τον τρόμο ακριβώς όπως οφείλει στο πρωτότυπο υλικό του! Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 02.00 στο Star

boiling point

Σημείο Βρασμού (Boiling Point) του Φίλιπ Μπαραντίνι

Ο Αντι, σεφ ενός διακεκριμένου λονδρέζικου εστιατορίου, φτάνει αργοπορημένος στη δουλειά του για να διαπιστώσει ότι όλα έχουν πάει πίσω λόγω μιας ξαφνικής επιθεώρησης από την υγειονομική επιτροπή. Και τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Μέσα στη διάρκεια μίας και μόνο βάρδιας, ο Αντι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του εστιατορίου καλούνται να αντιμετωπίσουν παράλογους πελάτες, τσακωμούς ανάμεσα στο προσωπικό, ατυχήματα, τραυματισμούς, ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και όλα αυτά με τις παραγγελίες να τρέχουν και την κουζίνα να πρέπει να ανταπεξέλθει. Θα τα καταφέρει ο Αντι να ανταποκριθεί σε άλλη μια βραδιά εξοντωτικής πίεσης;

Ενα μονοπλάνο - πραγματικός (και σε στιγμές συναρπαστικός) «Εφιάλτης στην Κουζίνα» από τον Φίλιπ Μπαραντίνι, με την υποψήφια για βραβείο BAFTA ερμηνεία του Στίβεν Γκρέιαμ να δίνει όλη τη γεύση. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

three kings

Οι Τρεις Ηρωες (Three Kings) του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Με τη λήξη του Πόλεμου του Κόλπου, τρεις Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκουν τυχαία έναν χάρτη ο οποίος πιστεύουν ότι μπορεί να τους οδηγήσει στους... κρυμμένους θησαυρούς του Σαντάμ Χουσεΐν. Αγνοώντας τις διαταγές που τους δίνονται και με κίνδυνο να περάσουν στρατοδικείο, αποφασίζουν να κλέψουν το χρυσάφι για τον εαυτό τους.

H ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο Open

Adieu Les Cons

Αντίο, Ηλίθιοι (Adieu les Cons) του Αλμπέρ Ντιποντέλ

Η Σιζ Τραπέ είναι μια γλυκιά και πληθωρική κομμώτρια που μαθαίνει ότι σύντομα θα πεθάνει από καρκίνο. Τελευταία επιθυμία της, να συναντήσει το παιδί που γέννησε στα 15 και έδωσε για υιοθεσία, χάνοντας από τότε τα ίχνη του. Στην έρευνά της θα βρει απρόθυμο και καταναγκαστικό σύμμαχο έναν αυτοκαταστροφικό αλλά ικανότατο δημόσιο υπάλληλο, έναν «καμμένο» IT που, από παρεξήγηση, σέρνει πίσω του την αντιτρομοκρατική, αλλά κι έναν τυφλό αρχειοθέτη που τρέφει εμφανή αισθήματα για τη Σιζ.

H τεράστια επιτυχία του Αλμπέρ Ντιποντέλ. 12 υποψηφιότητες για τα γαλλικά Σεζάρ, 7 βραβεία, ανάμεσά στα οποία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 16.15 στο Cosmote Cinema 2

Petite Maman

Μικρή Μαμά (Petite Maman) της Σελίν Σιαμά

Η οκτάχρονη Νέλι μόλις έχασε την αγαπημένη της γιαγιά και βοηθά τους γονείς της να τακτοποιήσουν τα πράγματά της. Εξερευνά το σπίτι όπου μεγάλωσε η μαμά της, Μαριόν, και το δάσος όπου έπαιζε και είχε χτίσει ένα δεντρόσπιτο, για το οποίο έχει ακούσει τόσα πολλά. Ξαφνικά η μητέρα της φεύγει και η Νέλι αναζητά παρηγοριά στο δάσος. Εκεί, θα συναντήσει ένα κορίτσι της ηλικίας της που χτίζει ένα δεντρόσπιτο. Το όνομά της είναι Μαριόν…

H νέα ταινία της Σελίν Σιαμά μετά το «Πορτρέτο Μιας Γυναίκας που Φλέγεται», ένα καθηλωτικό παραμύθι για την απώλεια και την αναγέννηση, για μαμάδες και κόρες. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στο viva.gr


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.