Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 23 Μαΐου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 23 Μαΐου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


analyze that

Ανάλυσέ Το (Analyze This) του Χάρολντ Ράμις

Ο ψυχίατρος Μπεν Σόμπελ, έχει μερικά προβλήματα: Ο γιος του κατασκοπεύει τους ασθενείς του όταν του εξομολογούνται τα προβλήματά τους, οι γονείς του δεν θέλουν να παρακολουθήσουν τον επερχόμενο γάμο του και τα προβλήματα των ασθενών του δεν του προκαλούν αίσθηση. Ο Πολ Βίτι, ένας μαφιόζος Νονός, έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα: Αιφνίδιες κρίσεις πανικού δημοσίως, ανικανότητα να σκοτώσει τους ανθρώπους που θα ήθελε και το χειρότερο, ανικανότητα στο κρεβάτι. Όταν οι ζωές αυτών των δύο διασταυρωθούν τυχαία, ο Ντον Πολ Βίτι, αποφασίζει ότι βρήκε τον άνθρωπο που θα τον ελευθερώσει από τα προβλήματά του εντός δύο εβδομάδων, πριν συναντηθούν όλοι οι Ντον της μαφίας για το ετήσιο συνέδριό τους

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Open

There is no Evil

Δεν Υπάρχει Κακό (There Is No Evil) του Μοχάμαντ Ρασούλοφ

Το 24ωρο ενός μεσήλικα άντρα με την οικογένειά του μέχρι να ξαναπιάσει δουλειά. Η κρίσιμη νύχτα ενός αποφασισμένου στρατιώτη. Η τριήμερη άδεια ενός άλλου για να επισκεφθεί την αρραβωνιστικιά του που έχει γενέθλια. Η εβδομάδα ενός αγρότη/γιατρού της επαρχίας, όταν τον επισκέπτεται η ανηψιά του από τη Γερμανία. Τέσσερις άντρες, τέσσερις ιστορίες χωρισμένες με σαφή κεφάλαια, συνθέτουν την εικόνα της άκαμπτης πολιτικής πραγματικότητας του σύγχρονου Ιράν και κάνουν ένα καυστικό σχόλιο για το σύστημα.

Με την νέα του ταινία ο καταδικασμένος σε περιορισμό Μοχάμαντ Ρασούλοφ, αποδεικνύει ότι φωνάζει πιο δυνατά όποιος είναι φιμωμένος.. Χρυσή Αρκτος στο Φεστιβάλ Βερολίνου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 02.05 στο Cosmote Cinema 1

the batman

The Batman του Ματ Ριβς

Η ταινία διαδραματίζεται τον δεύτερο χρόνο καταπολέμησης του εγκλήματος από τον Batman, ο οποίος αποκαλύπτει τη διαφθορά στην Γκόθαμ Σίτυ ενώ καταδιώκει τον Riddler, έναν κατά συρροή δολοφόνο που στοχεύει την ελίτ της Γκόθαμ.

Ο νεότερος σε ηλικία Μπάτμαν στην κινηματογραφική ιστορία, σε μια ταινία που κρατάει τον ρεαλισμό της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά βυθίζεται στην ακόμη πιο σκοτεινή νουάρ ατμόσφαιρα μιας ταινίας ενηλικίωσης ενός αγοριού και μιας ολόκληρης κοινωνίας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV

titane main

Titane της Ζουλιά Ντικουρνό

Eχοντας «γευτεί» με θαρραλέο τρόπο ανθρώπινη σάρκα στο κανιβαλιστικό, αν και όχι «νόστιμο» σε κάθε του μπουκιά μεγάλου μήκους ντεμπούτο της, «Raw», επιβεβαιώνοντας τα δείγματα σωματοποίησης του τρόμου που είχαν ήδη διαφανεί από το μικρού μήκους της «Junior», η Ζουλιά Ντικουρνό έρχεται με το σαφώς πιο μεγάλο σε φιλοδοξία, προθέσεις και αντίκτυπο, «Titane» για να καθιερωθεί ως μια από τις πιο ιδιοσυγκρασιακές γυναίκες δημιουργούς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Ο Χρυσός Φοίνικας του 74ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καννών. Δίκαια πολυσυζητημένος, για όλους τους λάθους λόγους. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

τελευταίο ταξίδι

Τελευταίο Ταξίδι του Αρη Χατζηστεφάνου

Εξήντα πέντε χρόνια μετά το θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τα βήματα του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα σε δυο ταξίδια, που πραγματοποίησε στην Ιαπωνία πριν και μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τα οποία καθόρισαν τη σκέψη του και τελικά στοίχισαν τη ζωή του. Οι εικόνες από τη σύγχρονη και την παλιά Ιαπωνία εμπλουτίζονται με anime, video games και ιαπωνικά manga.

Ο Αρης Χατζηστεφάνου ξεπερνά τον εαυτό του, χρησιμοποιώντας κείμενο του Καζαντζάκη, αφήγηση των Γιάννη Αγγελάκα και Ολιας Λαζαρίδου και ποπ εικόνες της σύγχρονης Ιαπωνίας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο για ενοικίαση στο ελληνικό κοινό μέχρι το τέλος Μάϊου

spring blossom 16 printemps 607

16 Φορές Ανοιξη (Seize Printemps) της Σουζάν Λεντόν

Η ιστορία μιας έφηβης, της 16χρονης Σουζάν, μαθήτριας, που ζει ζωή χαρισάμενη στο όμορφο διαμέρισμά της στη γοητευτική γειτονιά του Παρισιού με τους γεμάτους κατανόηση, χιούμορ και τρυφερότητα γονείς της, κι όμως νιώθει ennui. Γι' αυτό κι ερωτεύεται, τρανταχτά, για πρώτη φορά, τον 35χρονο ηθοποιό που κάθε μέρα βλέπει να κάνει πρόβες σ' ένα θέατρο, στη διαδρομή της από το σχολείο στο σπίτι.

To σκηνοθετικό ντεμπούτο της 20χρονης Σουζάν Λεντόν, κόρης του Βενσάν, σε μια ταινία ακαταμάχητης και μαζί εκνευριστικής αθωότητας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στο viva.gr


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.