Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


hobbs and shaw 607

Fast & Furious: Hobbs & Shaw του Ντέιβιντ Λιτς

Από τότε που ο Χομπς, πιστός πράκτορας της διπλωματικής υπηρεσίας ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο, πρώην επίλεκτο μέλος του βρετανικού στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα κι ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας -και επίσης τα βρίσκει με τη λαμπρή και ατρόμητη πράκτορα της MI6 που τυγχάνει να είναι και η αδερφή του Σο-, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Το πρώτο spin-off του «Fast & Furious» - στις ίδιες ταχύτητες και σωματικές διαπλάσεις. Απενοχοποιημένο και απολαυστικό, όπως οφείλει. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.00 στον ΑΝΤ1

analyze that

Ανάλυσέ Το (Analyze This) του Χάρολντ Ράμις

Ο ψυχίατρος Μπεν Σόμπελ, έχει μερικά προβλήματα: Ο γιος του κατασκοπεύει τους ασθενείς του όταν του εξομολογούνται τα προβλήματά τους, οι γονείς του δεν θέλουν να παρακολουθήσουν τον επερχόμενο γάμο του και τα προβλήματα των ασθενών του δεν του προκαλούν αίσθηση. Ο Πολ Βίτι, ένας μαφιόζος Νονός, έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα: Αιφνίδιες κρίσεις πανικού δημοσίως, ανικανότητα να σκοτώσει τους ανθρώπους που θα ήθελε και το χειρότερο, ανικανότητα στο κρεβάτι. Όταν οι ζωές αυτών των δύο διασταυρωθούν τυχαία, ο Ντον Πολ Βίτι, αποφασίζει ότι βρήκε τον άνθρωπο που θα τον ελευθερώσει από τα προβλήματά του εντός δύο εβδομάδων, πριν συναντηθούν όλοι οι Ντον της μαφίας για το ετήσιο συνέδριό τους

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Open

mystic river

Σκοτεινό Ποτάμι (Mystic River) του Κλιντ Ιστγουντ

Τρεις παιδικοί φίλοι συναντιούνται μετά από 25 χρόνια για να εξιχνιάσουν ένα τραγικό έγκλημα. Ο Σον, ο Ντέιβ και ο Τζίμι, συνδέονται με αφορμή τη δολοφονία της κόρης του τελευταίου. Ο Σον ήταν ο αστυνομικός που επιτηρούσε την περιοχή όπου έγινε το έγκλημα, ενώ ο Τζίμι, πρώην κατάδικος, θέλει απελπισμένα να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο Open

Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) του Γκάι Ρίτσι

Βρισκόμαστε στο 1891 και ολόκληρη η Ευρώπη έχει αναστατωθεί από μια σειρά μοιραίων βομβιστικών επιθέσεων που φέρνουν τη Γερμανία και τη Γαλλία στα πρόθυρα πολέμου. Ο Σέρλοκ Χολμς, ωστόσο, ψυχανεμίζεται ότι η τεχνητή ένταση είναι δουλειά του περίφημου Καθηγητή Μοριάρτι, ο οποίος εκτός από επιφανής επιστήμονας, είναι και η νέμεση του Χολμς, ο μόνος άνθρωπος ικανός να προκαλέσει βραχυκύκλωμα στην οξυδέρκειά του.

Νέα περιπέτεια για τον ιδιότυπο ντετέκτιβ, περισσότερο ταινία δράσης του Γκάι Ρίτσι παρά μυστήριο με τη φλεγματική σφραγίδα του Σέρλοκ Χολμς. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 00.00 στον Alpha

jack reacher

Jack Reacher του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι

Ενας ελεύθερος σκοπευτής δολοφονεί με έξι βολές πέντε τυχαία ατόμα. Οταν η αστυνομία τον συλλαμβάνει, αυτός ζητά να του φέρουν τον Τζακ Ρίτσερ. Πρώην αστυνομικός του στρατού και φάντασμα για τις Αρχές, ο Τζακ Ρίτσερ θα εμφανιστεί από το πουθενά, θα ομολογήσει πως γνωρίζει από παλιά τον κατηγορούμενο που βρίσκεται σε κώμα και θα βοηθήσει τη νεαρή δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπέρασπισή του να ξετυλίξει τον ιστό των αποκαλύψεων που κρύβει η υπόθεση. Κάπου ανάμεσα στον Dirty Harry και τον Τζέισον Μπορν, ο Τομ Κρουζ προσπαθεί να συστήσει και να καθιερώσει κινηματογραφικά έναν ήρωα για τις σκοτεινές εποχές που ζούμε. Μην απορήσετε, αλλά δεν τα πάει καθόλου άσχημα... Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.15 στον Σκάι

Ο Ανθρωπος με τις Απαντήσεις

Ο Ανθρωπος με τις Απαντήσεις του Στέλιου Καμμίτση

Ο Βίκτωρας είναι ένας πρώην πρωταθλητής καταδύσεων. Ζει μόνος του, δουλεύοντας περιστασιακά σε ένα εργαστήρι επίπλων και φροντίζοντας την άρρωστη γιαγιά του. Ο θάνατος της θα τον κάνει να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα του κάπου στη Βαυαρία, εκεί όπου η τελευταία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια μια καινούρια οικογένεια και μια ολοκαίνουρια ζωή. Ο Βίκτωρας ίσως δεν το γνωρίζει αλλά αυτό το ταξίδι θα είναι κάτι σαν τη βουτιά στο νερό από ψηλά που πλέον δεν τολμά να κάνει εδώ και καιρό, αφού το σώμα του μοιάζει πλέον ασταθές, η αυτοπεποίθηση του είναι τραυματισμένη, η ενηλικίωση του ταυτόχρονα πρωθύστερη και καθυστερημένη. Συνειδητοποιώντας την ελευθερία αλλά και τον εγκλωβισμό που σημαίνει το να μπορείς να φεύγεις από κάπου χωρίς να λείπεις σε κανέναν, θα αρχίσει δειλά να αναζητά απαντήσεις. Εχει όσο χρόνο θέλει, όσο δηλαδή μπορεί να κρατήσει αυτό το ταξίδι που δεν γνωρίζει κανείς ότι κάνει. Αυτό όμως που πρέπει να βρει σίγουρα είναι τις σωστές ερωτήσεις. Αυτές θα έρθουν στη μορφή του Ματίας, ενός Γερμανού που θα γνωρίσει στο πλοίο για το Μπάρι. Ο Ματίας θα γίνει συνοδηγός στο ταξίδι, στην αρχή με μια συμφωνία να μοιράσουν τα έξοδα, στη συνέχεια επειδή είναι φανερό πως θέλει να βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον Βίκτωρα.

Ενα road movie queer αυτογνωσίας, δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Στέλιου Καμμίτση μετά τα «Κωλόπαιδα». Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

wednesday

Wednesday του Τιμ Μπάρτον

Ενα μυστήριο εμποτισμένο με στοιχεία του υπερφυσικού, που θα παρακολουθεί τα χρόνια της Γουένσντεϊ στην ιδιόμορφη Ακαδημία Νέβερμορ. Οι προσπάθειες της Γουένσντεϊ να τιθασεύσει τις μεταφυσικές ικανότητές της θ' αναχαιτίσει μια σειρά δολοφονιών που τρομοκρατούν την κοντινή πόλη και θα δώσει λύση στο υπερφυσικό μυστήριο που παρέσυρε και τους γονείς της 25 χρόνια νωρίτερα - ενώ, την ίδια ώρα, η ηρωίδα διαχειρίζεται τις καινούριες και πολύπλοκες σχέσεις της με τους αλλόκοτους και ποικιλόμορφους συμμαθητές της.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.