Buzz

Βρέθηκαν οι «Τέσσερις Φανταστικοί». Φανταστικό!

στα 10

Το «Fantastic Four» μπαίνει, πια, σε κανονική προετοιμασία, με καστ που προκαλεί ενθουσιασμό.

Βρέθηκαν οι «Τέσσερις Φανταστικοί». Φανταστικό!

Οι «Τέσσερις Φανταστικοί» πρωτοεμφανίστηκαν ως κόμικ της Marvel, με δημιουργούς τον Σταν Λι και τον Τζακ Κέρμπι, το 1961 κι από τότε δεν έχουν σταματήσει τις περιπέτειές τους, στο χαρτί, την τηλεόραση και στο σινεμά (με το «Fantastic Four» του 2005 και τη συνέχειά του, «Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer» του 2007, με σκηνοθέτη τον Τιμ Στόρι). Τώρα η 20th Century Fox έχει στα σκαριά το λανσάρισμα ενός νέου franchise με τους τέσσερις υπερήρωες στο κέντρο. Την ταινία πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Τζος Τρανκ, που ως τώρα έχει δείξει τα υπέρ και τα κατά του στο χώρο της φαντασίας, με το «Chronicle».

Οι φήμες θέλουν την πρωταγωνιστική τετράδα να έχει κλείσει, παρότι τόσο το στούντιο όσο και οι εκπρόσωποι των ηθοποιών δεν έχουν επιβεβαιώσει τα νέα. Σύμφωνα, πάντως, με το κουτσομπολιό, αυτοί είναι οι νέοι κινηματογραφικοί Τέσσερις Φανταστικοί:

Ο Τζέιμι Μπελ (με πιο πρόσφατη εμφάνιση στο Nymph()maniac (Μέρος Β')), θα είναι ο Μπεν Γκριμ / Το Πράγμα, ο πορτοκαλί υπεράνθρωπος με την ατελείωτη αντοχή. Ο ηθοποιός έχει πάρει το βάπτισμα στις κινηματογραφικές μεταφορές κόμικς, με τον stop motion «Τεντέν» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η Κέιτ Μάρα που απολαμβάνουμε στο «House of Cards», θα είναι η Σου Στορμ / Αόρατη Γυναίκα, ικανή να εξαφανίζεται και να δημιουργεί ενεργειακά πεδία κατά βούληση.

Ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν που έκανε την αποκάλυψη στα κινηματογραφικά πράγματα με το «Fruitvale Station» θα είναι ο Τζόνι Στορμ / Ανθρώπινος Πυρσός, που μπορεί να πυρακτώσει το σώμα του, να ανάψει φωτιές γύρω του και να πετά στο δευτερόλεπτο. Το πώς η Κέιτ Μάρα και ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν θα είναι αδέλφια, θα τακτοποιηθεί φυσικά σεναριακά.

Ο Μάιλς Τέλερ, πρωταγωνιστής του «The Spectacular Now» που βγαίνει σήμερα στις αίθουσες, θα είναι ο Ριντ Ρίτσαρντς / Μίστερ Φαντάστικ, ο αρχηγός της ομάδας και σύζυγος της Σου, ο οποίος μπορεί να τεντώσει απεριόριστα και σε όποιο σχήμα το σώμα του. Βέβαια ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί και πάλι με τη Σεϊλίν Γούντλεϊ στο «Divergent», έχει συμβόλαιο για το σίκουελ της ταινίας, το «Insurgent», που έχει προγραμματίσει γυρίσματα τον καιρό που θα ξεκινά και το «Fantastic Four». Ο Τέλερ και ο Τζόρνταν έχουν ξαναπαίξει μαζί σε ταινία, στο «That Awkward Moment», όπως και οι Μπελ και Μάρα θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στο επερχόμενο «Fighting Jacob», σε παραγωγή άλλωστε του μάνατζερ του Τζόρνταν, Κένι Γκούντμαν, για να δέσει ο κύκλος.