Buzz

Το σίκουελ στο «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» ξεκίνησε γυρίσματα (και έχουμε την υπόθεση!)

στα 10

Ανακοινώθηκε η επίσημη υπόθεση της συνέχειας στην επιτυχημένη ταινία φαντασίας που διαδέχθηκε τον Χάρι Πότερ, σε σενάριο και πάλι της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Το σίκουελ στο «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» ξεκίνησε γυρίσματα (και έχουμε την υπόθεση!)

Χάρη στη μαγική πένα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η Warner Bros έχει ένα νέο θαυματουργό franchise στα χέρια της, που ακόμα κι αν δεν συνεπήρε το κοινό όπως οι περιπέτειες του Χάρι Πότερ έχει αρκετές προοπτικές για να συνεχίσει ακάθεκτο την πορεία του με πρωταγωνιστή τον μαγοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ.

Οπως γνωρίζαμε ήδη, η Warner Bros έχει προγραμματίσει τέσσερις συνέχειες στο «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται», οι οποίες μπορεί να μη βασίζονται αυτή τη φορά σε προϋπάρχοντα βιβλία της Ρόουλινγκ, όπως η σάγκα του Χάρι Πότερ, έχουν όμως τις ευλογίες της και, το σημαντικότερο, πρωτότυπα σενάρια από τα χεράκια της.

Διαβάστε ακόμη: Μαγικό! Ακούστε τον Έντι Ρεντμέιν να διαβάζει απόσπασμα από το audiobook του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»

Fantastic Beasts 607

Η πρώτη συνέχεια ξεκίνησε γυρίσματα πριν από τρεις μέρες και το στούντιο δημοσίευσε για πρώτη φορά και την επίσημη σύνοψη του σίκουελ:

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έγραψε το σενάριο για την ταινία, η οποία ανοίγει το 1927, λίγους μήνες από τότε που ο Νιουτ βοήθησε στην αποκάλυψη και τη σύλληψη του διαβόητου σκοτεινού μάγου Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ. Ωστόσο, όπως ακριβώς υποσχέθηκε, ο Γκρίντεβαλντ κατάφερε να πραγματοποιήσει μια θεαματική απόδραση και από τότε συγκεντρώνει περισσότερους ακόλουθους προκειμένου να πετύχει το σκοπό του – να εξυψώσει τους μάγους πάνω απ’ όλα τα μη μαγικά πλάσματα. Ο μόνος που ίσως μπορεί να τον σταματήσει είναι ο μάγος που κάποτε ήταν ο καλύτερός του φίλος: ο Αλμπους Ντάμπλντορ. Αλλά ο Ντάμπλντορ θα χρειαστεί βοήθεια από τον μάγο που βοήθησε ήδη μια φορά στον παροπλισμό του Γκίντεβαλντ, τον πρώην μαθητή του, Νιουτ Σκαμάντερ. Η νέα αυτή περιπέτεια θα επανενώσει τον Νιουτ με την Τίνα, την Κουίνι και τον Τζέικομπ, αλλά η αποστολή του θα δοκιμάσει επίσης τις σχέσεις τους, καθώς αντιμετωπίζουν νέες απειλές σε έναν σταδιακά όλο και πιο επικίνδυνο και διχασμένο κόσμο μαγείας.

Η ταινία θα επεκτείνει τον μαγικό κόσμο της σειράς, καθώς η δράση θα μεταφερθεί από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο κι από εκεί στο Παρίσι, ενώ μια σειρά από αναφορές-έκπληξη στις ιστορίες του Χάρι Πότερ αναμένεται να ενθουσιάσουν τους οπαδούς των βιβλίων και των ταινιών.

Fantastic Beasts 607

Ο Εντι Ρέντμεϊν και ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφουν στους ρόλους των Νιουτ Σκαμάντερ και Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ αντίστοιχα, μαζί με τους Εζρα Μίλερ, Κάθριν Γουότερστον, Αλισον Σούντολ και Νταν Φόγκλερ, ενώ ο Τζουντ Λο θα υποδυθεί σε νεότερη ηλικία τον Νταμπλντορ, ο οποίος έγινε διάσημος στις ταινίες του Χάρι Πότερ μέσα από τις ερμηνείες των Ρίτσαρντ Χάρις και Μάικλ Γκάμπον.

Το ατιτλοφόρητο ακόμα πρώτο σίκουελ στο «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου του 2018.

Διαβάστε ακόμη