Buzz

Μαγικό! Ακούστε τον Έντι Ρεντμέιν να διαβάζει απόσπασμα από το audiobook του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»

στα 10

Ο Έντι Ρεντμέιν αποδεικνύει για άλλη μια φορά το πόσο μαγικός ήταν στον ρόλο του Νιούτ Σκαμάντερ αφηγώντας το audiobook του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται».

Μαγικό! Ακούστε τον Έντι Ρεντμέιν να διαβάζει απόσπασμα από το audiobook του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»

O Έντι Ρεντμέιν επιστρέφει στον μαγικό σύμπαν του Χάρι Πότερ ως Νιούτ Σκαμάντερ, αυτή την φορά όμως όχι σε κάποια νέα ταινία αλλά για να ηχογραφήσει το audiobook του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται». Πρόκειται για το βιβλίο το οποίο έχει γράψει ο ίδιος ο Σκαμάντερ καταγράφοντας όλα τα μαγικά πλάσματα τα οποία βρίσκονται στο μαγικό κόσμο που με τόση φαντασία έχει φτιάξει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Διαβάστε ακόμα: Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ απαντά στις φήμες για την κινηματογραφική μεταφορά του «Χάρι Πότερ και του Καταραμένου Παιδιού»

fantastic beasts

fantastic beasts

Το audiobook, το οποίο κυκλοφορήσει ήδη από την Audible, έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ με τις περισσότερες προπαραγγελίες στην ιστορία του site. Πέρα από τον Ρεντμέιν ο οποίος αφηγείται το βιβλίο, η Ρόουλινγκ έχει προσθέσει και έξι νέα μαγικά τέρατα αλλά και έναν νέο πρόλογο από τον ίδιο τον Σκαμάντερ. Ο Ρεντμέιν είχε δηλώσει παλιότερα για την εμπειρία της ηχογράφησης αυτής: «όταν άρχισα να πρωτοδιαβάζω δυνατά το βιβλίο, κατάλαβα πόσο δύσκολος και ποιητικός είναι ο λόγος της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Υπάρχουν κάποιες λέξεις που θα σε κάνουν να μπερδέψεις την γλώσσα σου. Πολλές ήταν οι στιγμές μάλιστα που σταματούσα την ηχογράφηση του βιβλίου επειδή δεν μπορούσα να αρθρώσω τις λέξεις χωρίς να γελάω ή χωρίς να μπερδεύω τα λόγια μου. Μου άρεσε αρκετά αυτή η πρόκληση και ελπίζω οι ακροατές να την νιώσουν στην αφήγησή μου.»

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα από το audiobook του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται», αλλά και να δείτε μερικά βίντεο με backstage από την ηχογράφηση του Ρεντμέιν και ένα μήνυμα του προς τους φίλους της σειράς.




Διαβάστε ακόμη: