Buzz

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ απαντά στις φήμες για την κινηματογραφική μεταφορά του «Χάρι Πότερ και του Καταραμένου Παιδιού»

στα 10

Η Ρόουλινγκ διαψεύδει τις φήμες για μια κινηματογραφική τριλογία της παράστασης που κάνει πάταγο στο Λονδίνο.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ απαντά στις φήμες για την κινηματογραφική μεταφορά του «Χάρι Πότερ και του Καταραμένου Παιδιού»

Η 8η ιστορία του Χάρι Πότερ, «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί», κάνει πάταγο στο Theater Palace όπου παίζεται στο West End του Λονδίνου, με τα εισιτήρια να είναι εξαντλημένα μέχρι το τέλος του 2017! Με το σενάριο της θεατρικής παράστασης πουλάει ακόμα σαν τρελό στα βιβλιοπωλεία, πολλοί είναι αυτοί από τους φανς του μάγου που δύσκολα θα δουν την παράσταση σε κάποια θεατρική σκηνή στην χώρα τους, και οι οποίοι περιμένουν εν αγωνιωδώς μια ανακοίνωση για την κινηματογραφική της μεταφορά.

Διαβάστε ακόμα: «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» - 15 χρόνια μετά το μόνο που έχει μεγαλώσει είναι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ

potter2

Έτσι, τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν σύντομα να γινόταν η μεγάλη ανακοίνωση της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Καταραμένου Παιδιού», σε όχι μια αλλά τρεις ταινίες. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ όμως βγήκε γρήγορα στο twitter της για να διαψεύσει τις όποιες αυτές φήμες, προς μεγάλη απογοήτευση των φαν της.

Βέβαια τα λόγια της δεν αποκλείουν μια κινηματογραφική μεταφορά της παράστασης κάποια στιγμή αργότερα στο μέλλον. Τουλάχιστον έχουμε άλλες τέσσερις ταινίες να περιμένουμε από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, με τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γέιτς των «Φανταστικών Ζώων και που Βρίσκονται» να αναλαμβάνει και τις υπόλοιπες. Η Ρόουλινγκ έχει επιβεβαιώσει πως οι υπόλοιπες ταινίες δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούν τις περιπέτειες του Νιούτ Σκαμάντερ και πως θα μας ταξιδέψουν σε άλλες μαγικές ιστορίες ενώ θα γνωρίσουμε και καινούργιους χαρακτήρες.

Διαβάστε ακόμη:

potter3