Buzz

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ κι ο Εντι Ρέντμεϊν μάς συστήνουν τον Νιουτ Σκαμάντερ του «Fantastic Beasts»

στα 10

Ποιος είναι ο Νιουτ Σκαμάντερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them» και ποια είναι η σχέση του με τον Χάρι Πότερ; Απαντήσεις από την πηγή, στο βίντεο που ακολουθεί!

Flix Team
Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ κι ο Εντι Ρέντμεϊν μάς συστήνουν τον Νιουτ Σκαμάντερ του «Fantastic Beasts»

«Οι ήρωές μου είναι πάντα άνθρωποι που αισθάνονται απομονωμένοι, στιγματισμένοι ή χαρακτηρισμένοι,» εξηγεί η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, αναφερόμενη τόσο στον Χάρι Πότερ, όσο και στον «νέο ήρωα μιας νέας εποχής μαγείας», τον Νιουτ Σκαμάντερ, που ξεκίνησε τη ζωή του ως φανταστικός συγγραφέας του βιβλίου που ο Χάρι Πότερ δεν αποχωριζόταν ποτέ.

Δείτε ακόμη: Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του Χάρι Πότερ με το πρώτο τρέιλερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

fantastic beasts 607

Η πρώτη ταινία της σειράς που βασίζεται στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them», έχει για κεντρικό ήρωά της τον Νιουτ Σκαμάντερ, έναν διακεκριμένο μαγο-ζωολόγο που αναστατώνει ολόκληρο τον Κόσμο των Μάγων - τον υποδύεται... μαγικά, ο Εντι Ρέντμεϊν, κουβαλώντας μια μυστηριώδη ολοζώντανη βαλίτσα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, η Αλισον Σούντολ, ο Νταν Φόγκλερ, ο Εζρα Μίλερ, η Σαμάνθα Μόρτον, η Τζεν Μάρεϊ, η Φέιθ Γουντ-Μπλάγκροουβ και ο Κόλιν Φάρελ. Σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γέιτς που αποθέωσε τα τέσσερα τελευταία μέρη του κινηματογραφικού Χάρι Πότερ.

Δείτε ακόμη: Ακόμη περισσότερη μαγεία στο νέο τρέιλερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

fantastic beasts 607

Οπως δηλώνει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ που υπογράφει, για πρώτη φορά, το σενάριο της ταινίας, το νέο φιλμ (που θα ξεδιπλωθεί σε τριλογία, καλώς εχόντων των πραγμάτων), δεν θα έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ: «Αν και η ταινία τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια, το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" δεν είναι ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ.»

fantastic beasts 607

Για μια καλύτερη εικόνα του ποιος είναι ο Νιουτ Σκαμάντερ και τι περιέχει η μυστηριώδης βαλίτσα του, μάθετε πληροφορίες από το στόμα της δημιουργού και του πρωταγωνιστή: Στο featurette που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ κι ο Εντι Ρέντμεϊν μάς εξηγούν όσα χρειάζεται να ξέρουμε για τον νέο ήρωά τους. To «Φανταστικά Ζώα και πού Βρίσκονται» έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου του 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: