Buzz

Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του Χάρι Πότερ με το πρώτο τρέιλερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them» σηματοδοτεί την επιστροφή της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στο σύμπαν των μάγων και έρχεται για να αναπληρώσει το σύνδρομο στέρησης των εκατομμυρίων φανατικών του Χάρι Πότερ.

Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του Χάρι Πότερ με το πρώτο τρέιλερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

Η πρώτη ταινία της σειράς που θα βασίζεται στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them» θα έχει για κεντρικό ήρωά της τον Νιουτ Σκαμάντερ, έναν διακεκριμένο μαγοζωολόγο του Κόσμου των Μάγων, και φανταστικό συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου.

Οπως δηλώνει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - που υπογράφει το σενάριο της ταινίας - δεν θα έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ: «Αν και η ταινία θα τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια», το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" δεν είναι ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ.»

Διαβάστε ακόμη: Τι έχει να ζηλέψει ο Ντάνιελ Ράντκλιφ από τον Εντι Ρέντμεϊν;

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Ο Εντι Ρέντμεϊν κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, η Αλισον Σούντολ, ο Νταν Φόγκλερ, ο Έζρα Μίλερ,η Σαμάνθα Μόρτον, η Τζεν Μάρεϊ, η Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ, και ο Κόλιν Φάρελ. Σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γιειτς που αποθέωσε τα τέσσερα τελευταία μέρη του κινηματογραφικού Χάρι Πότερ.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό, δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ της ταινίας και αναμείνατε για πολλά περισσότερα μέχρι την εξοδό της στις 18 Νοεμβρίου του 2016:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

-Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από το «Fantastic Beasts and Where to Find Them»- Θέλουμε δεν θέλουμε, ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ θα έχει τη συνέχεια που (δεν) του αξίζει- «Potterhood»: Όταν ο Χάρι Πότερ μεγαλώνει μέσα στο τρέιλερ του «Boyhood» του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ- Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν ξανά και ξανά οι Αμερικάνοι- Φαν του «Χάρι Πότερ», χαρείτε! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»- H πιο ακριβή ταινία όλων των εποχών είναι... τρεις!

Fantastic Beasts and Where to Find Them