Buzz

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε πρώτοι στη «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν;

στα 10

Διεκδικήστε προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι τη νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, «Nebraska» που επιβάλλει το νωχελικό και ανεξάρτητο ρυθμό της στη φετινή οσκαρική κούρσα με έξι υποψηφιότητες, ανάμεσα στις οποίες και αυτή της καλύτερης ταινίας.

Flix Team
Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε πρώτοι στη «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν;

Ο Γούντι είναι ένας αλκοολικός γεροξεκούτης. Ενας συνταξιούχος, πρώην γκαραζιέρης από το Χόθορν της Νεμπράσκα, που εδώ και πολλά χρόνια ζει στη Μοντάνα με την γκρινιάρα γυναίκα του που συνεχώς τον υποτιμά, τον διορθώνει, τον φροντίζει με την τυπική γυναικεία μουρμούρα. Τα δυο του αγόρια έχουν μεγαλώσει - ο ένας έχει κάνει οικογένεια και εργάζεται ως παρουσιαστής ειδήσεων στον μικρό τοπικό τηλεοπτική σταθμό. Ο μικρότερος, ο Ντέιβιντ, είναι πωλητής σε κατάστημα ηλεκτρονικών, χωρίς πραγματικά όνειρα και σχέσεις. Οταν ο Γούντι πιστεύει ένα γράμμα που λαμβάνει, ένα μαρκετίστικο κόλπο που τον ειδοποιεί ότι «έχει κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια» βρίσκει έναν τελευταίο σκοπό στη ζωή του: να επιστρέψει στην Νεμπράσκα και να τα παραλάβει. Κανείς δεν μπορεί να τον πείσει ότι το γράμμα είναι μια απάτη. Εχει ανάγκη να πιστέψει ότι δεν είναι. Για αυτό ο Ντέιβιντ, σε μία τελευταία απόπειρα να μοιραστεί κάτι με τον γερασμένο πατέρα του, δέχεται να ξεκινήσει ένα ταξίδι δρόμου που θα τον επιστρέψει στις ρίζες του.

Κλασικός, αστείρευτος και ασπρόμαυρα νοσταλγικός, με έναν υπέροχο Μπρους Ντερν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Αλεξάντερ Πέιν επιστρέφει και αυτός με τη σειρά του στη δική του γεννέτειρα για να ακολουθήσει τον Γούντι σε μια διαδρομή από αυτές που μπορεί να μην καταλήγουν πουθενά, αλλά στο φινάλε τους σε βρίσκουν σίγουρα πιο γεμάτο, πιο ευτυχισμένο, πιο καλό άνθρωπο...

2

Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι την υποψήφια για έξι Οσκαρ «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν στην avant-premiere που θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 21.00 στον κινηματογράφο Αβάνα. Στείλτε e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Nebraska» και το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου το πρωί με e-mail.


Το «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν θα παίζεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου σε διανομή Seven Film - Spentzos Films.

Διαβάστε ακόμη: