Buzz

Ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

στα 10

Αυτός θα είναι ο τίτλος της επόμενης ταινίας του που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Με το «Μικρό Ψάρι» την προηγούμενη ταινία του να έχει φτάσει ως το διαγωνιστικό του φεστιβάλ του Βερολίνου ο Γιάννης Οικονομίδης έχει στα σκαριά ήδη την επόμενη ταινία του, η οποία όπως αποκάλυψε πρόσφατα θα είναι «μια σκοτεινή, αιματοβαμμένη και ανατρεπτική κωμωδία με πολύ πιστολίδι και μεγάλους έρωτες που θα φέρει τον εμβληματικό τίτλο : «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

Δείτε ακόμη: Γιάννης Οικονομίδης & Βαγγέλης Μουρίκης: «Ελληνα, σήκω από τον καναπέ σου!»

Το σενάριο της ταινίας θα είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Δημοσθένη Παπαμάρκο συγγραφέα του «Γκιακ» και τον Χάρη Λαγκούση με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο «Μικρό Ψάρι». Μιλώντας στην εφημερίδα Κεφαλλονίτικα Νέα, ο Οικονομίδης είπε ότι το φιλμ θα είναι «μια μαύρη κωμωδία με πολύ αίμα, πάρα πολύ αίμα... και love story και γκάγκστερς... όλα τα ελληνικά πάθη είναι μέσα...»

Γιάννης οικονομίδης 607

Δείτε επίσης: Ενα άλλο βλέμμα στο «Μικρό Ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη

Μιλώντας στην Lifo ο σκηνοθέτης έδωσε μερικές ακόμη πληροφορίες για το φιλμ. «Είναι μία ταινία όπου κάποια ζευγάρια πάσχουν από πολλή αγάπη, από έρωτα. Ξεκινάει από μία απιστία και στο τέλος γίνεται της πουτάνας! Μπαίνουν και άλλοι και άλλοι, όλο και πιο πολλοί».

Κι αν όπως λέει ο τίτλος της ταινίας του θυμίζει τραγούδι από τις Τρύπες ή του Νικόλα Ασιμου, το φιλμ θα περιλαμβάνει ένα τραγούδι άλλου τύπου, «ένα νέο-λαϊκό καψουροτράγουδο που πρόκειται να γίνει μεγάλο σουξέ. Θα το τραγουδάνε ακόμα και οι πέτρες!». Κι ο τίτλος αυτού: «Γλυκό Ναρκοπέδιο».

Πριν από την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» όμως, η οποία έχει ακόμη αρκετό δρόμο για να φτάσει στην οθόνη, ο Γιάννης Οικονομίδης θα δοκιμάσει κάτι καινούριο γι αυτόν αφού τον χειμώνα θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά στο Εθνικό θέατρο το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου «Στέλλα Βιολάντη», κάτι που εξάπτει ήδη το ενδιαφέρον μας.

Διαβάστε ακόμα: